Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1. Митко + жената

Коментар

АЗ СЪМ ТАМ !
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

През колко време сменяте носачи?Митак как ще отговориш на тази тема- през ден, през два :D Аз за събота съм несериозен.....
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз за събота мяй няма да имам парици,мисля да сменя ангренажния комплект и уви...но все пак може да намина за малко да пия един тоник
          ex.Мареа ТД100

Коментар

и аз ще съм само за едно сокче
            Fast and Wild!!!

Коментар

То тогава няма смисъл

Коментар

coolboby написа:
                То тогава няма смисъл
                прав си,обаче няма да има пара да се отпусна,за мен винаги е било по-важно присъствието,отколкото качественото "насмукване" Дано ме разбираш,защото на последния фирмен банкет едва ли не излязох тъпак,че не съм се напил,а съм си тръгнал с колата-не ми пука,на мен да ми е добре,па останалите кво мислят все ми е тая За мен и присъствието за "едно сокче" има смисъл,ако няма,няма да идвам,no problemo
                ex.Мареа ТД100

Коментар

а пък от мойте авери никой неще да е "наказан" да не пие и нямам друга опция освен да съм на сок, а пък искам да дойда!!!
                  Fast and Wild!!!

Коментар

спокойно бееее , кво се разпалихте тука .... фатката е да се видим па кой какво .., никога не е било на въпрос няма и да става ! важното е да се саберем па другото здраве :P

Коментар

и аз съм под въпрос .. незнам жената дали ще иска :]
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Аз не обещавам дали ще дойда, че ще ми се събере много! От сега се подкарвам изпити мизпити, след това Никулден, Св. Ана, т.е. майка ми и баща ми, след това 8-ми декемврви. Ще ми трябват десетки левове

Коментар

баси несериозниците сте!!! за последно питам кой ще идва??? който няма да идва изобщо данеси прави труда да пише!

Коментар

аз ще идвам :P

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              баси несериозниците сте!!! за последно питам кой ще идва??? който няма да идва изобщо данеси прави труда да пише!
                              маи нещо няма желаещи
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

ам той митя ги уплаши .. :P

Коментар

Working...
                                X