Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Каручката не знам дали работи, ако работи там режат глави. Тоест ти си поръчваш едно, аз друго, Митака 3-то и не можем да се хванем кой какво поръчвал, пък сервитьора си пише каквото иска. На такива масови събирания почти където и да е винаги така става. Събота аз съм на изпит и ще видя дали ще мога да дойда. Митак, ти + кого ще ме сложиш
    каручката работи ... , даже там познавам бармана .. ама не е препоръчително да одим там .. за тия пари доволно ще се полеем в УНОТО :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз нищо не мога да кажа от сега.. трябва да видя как ша са инвестицийте ми по колата тази седмица... и ще реша , може и да дойда за някой др кола да изпием.. АААА иначе да са пофаля снощи ходих до Габрово и ми изгоря 6 литра... ии на връщане на Дряново ме спряха полицайте, както винаги на едно и също място , ма сичко точно
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
        Аз нищо не мога да кажа от сега.. трябва да видя как ша са инвестицийте ми по колата тази седмица... и ще реша , може и да дойда за някой др кола да изпием.. АААА иначе да са пофаля снощи ходих до Габрово и ми изгоря 6 литра... ии на връщане на Дряново ме спряха полицайте, както винаги на едно и също място , ма сичко точно
        е как няма да та спрът се пак минаваш през дряновската митница а и не си с габровски номер и наще папунчовци си викат "ООООО КАКЪВ ГЮВЕЧ"
        Fast and Wild!!!

Коментар

днеса и аз ходих до дряново имаше ченгисари естествено ама ровеха и 2мата в няква кисия незнам какво имаше в нея ама бяха заебали работата
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            днеса и аз ходих до дряново имаше ченгисари естествено ама ровеха и 2мата в няква кисия незнам какво имаше в нея ама бяха заебали работата
            Най-вероятно понички или мръсни пари
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ей рапании стига спахте ..., добо до де стигна с купендера..... ве ? МИТАК .. кво става с пунтака .. ?! Па аз утре ще одя да видя кво са напраили с моя ЖУК .. ! айде че бегачките са на изчезване

Коментар

the_biggy написа:
                И аз съм тъй,тая седмица мисля да закарам колата при Митака и зависи той какво ще рече като сума тъй де-какво ще излезе Инъче съм навитак,особено ако е маалко по-късно,защото не знам кога ще се прибера :D
                ex.Мареа ТД100

Коментар

яд ме е че няма да мога да дойда да ви видя пияните физиономии и тониковани естествено :D
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

s00rry написа:
                    ей рапании стига спахте ..., добо до де стигна с купендера..... ве ? МИТАК .. кво става с пунтака .. ?! Па аз утре ще одя да видя кво са напраили с моя ЖУК .. ! айде че бегачките са на изчезване
                    е останахме само най-добрите а?
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

афффтааа хаффффтаа афффтааааа
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Опа оп оп оп :D
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

s00rry написа:
                          маи скоро няма да има бегачки
                          Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

след днескашния оглед на работата по колата ..... така да се каже , майсторите напредват бавно и уж славно .., неска като ходих да я видя беше наредена , вс фуги бяха излезнали китната и утре ще се шприцва и до понеделник трябва да е готова .. , а боята е мн якаа с тия перли скъсваа ! те това е от мен :P

Коментар

брей ще стане като нова.няма да е онези олющени моменти дето ги имаше по калниците...де ша ходим в събота ся ??
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ей хаде да се разберем по на време за събота кой ще идва и да отида да запазя маси. стига сте лайли месеца с тия бегачки. който е сигурен че ще идва нека пише!!!редактирвайте следващия пост!!!

Коментар

Working...
                                X