Каручката не знам дали работи, ако работи там режат глави. Тоест ти си поръчваш едно, аз друго, Митака 3-то и не можем да се хванем кой какво поръчвал, пък сервитьора си пише каквото иска. На такива масови събирания почти където и да е винаги така става. Събота аз съм на изпит и ще видя дали ще мога да дойда. Митак, ти + кого ще ме сложиш
каручката работи ... , даже там познавам бармана .. ама не е препоръчително да одим там .. за тия пари доволно ще се полеем в УНОТО :P
Аз нищо не мога да кажа от сега.. трябва да видя как ша са инвестицийте ми по колата тази седмица... и ще реша , може и да дойда за някой др кола да изпием.. АААА иначе да са пофаля снощи ходих до Габрово и ми изгоря 6 литра... ии на връщане на Дряново ме спряха полицайте, както винаги на едно и също място , ма сичко точно
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Аз нищо не мога да кажа от сега.. трябва да видя как ша са инвестицийте ми по колата тази седмица... и ще реша , може и да дойда за някой др кола да изпием.. АААА иначе да са пофаля снощи ходих до Габрово и ми изгоря 6 литра... ии на връщане на Дряново ме спряха полицайте, както винаги на едно и също място , ма сичко точно
е как няма да та спрът се пак минаваш през дряновската митница а и не си с габровски номер и наще папунчовци си викат "ООООО КАКЪВ ГЮВЕЧ"
ей рапании стига спахте ..., добо до де стигна с купендера..... ве ? МИТАК .. кво става с пунтака .. ?! Па аз утре ще одя да видя кво са напраили с моя ЖУК .. ! айде че бегачките са на изчезване
И аз съм тъй,тая седмица мисля да закарам колата при Митака и зависи той какво ще рече като сума тъй де-какво ще излезе Инъче съм навитак,особено ако е маалко по-късно,защото не знам кога ще се прибера :D
ей рапании стига спахте ..., добо до де стигна с купендера..... ве ? МИТАК .. кво става с пунтака .. ?! Па аз утре ще одя да видя кво са напраили с моя ЖУК .. ! айде че бегачките са на изчезване
е останахме само най-добрите а?
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
маи скоро няма да има бегачки
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
след днескашния оглед на работата по колата ..... така да се каже , майсторите напредват бавно и уж славно .., неска като ходих да я видя беше наредена , вс фуги бяха излезнали китната и утре ще се шприцва и до понеделник трябва да е готова .. , а боята е мн якаа с тия перли скъсваа ! те това е от мен :P
ей хаде да се разберем по на време за събота кой ще идва и да отида да запазя маси. стига сте лайли месеца с тия бегачки. който е сигурен че ще идва нека пише!!!редактирвайте следващия пост!!!
Коментар