пихме да пък някой се изпотиха чак с оная отверка ама важното е че всичко е космарлака другата седмица май ще праим збирка в събота и без коли а ко ще кажете ? да идем да се напраим в някоя кръчма кой одобрява идеята???
Митак аз сам с 2раце и с жена под мишница да излезем събота вечер
аз викам първо да начертаем схемаааа ! кво ще речете ?!? викам да отидем да се налееемм в УНОТО .., че цените са народни и после кой кадет свари и с коят завари :D :P ПС: ако имате жени , пазете ги от бобииии, че той ги преластява докат са усетитии :P
ухуу за Уното съм навит. таман до гъза ми. има и къде да се драйфа ако някой прекали - отсреща строежа дето е то още от лятото се каним да се насмучем ама йок работата.... до сега де.па да видим ся ко ще става.Иво от сега го знам че ще се омаже яко с ТОНИК
аз викам първо да начертаем схемаааа ! кво ще речете ?!? викам да отидем да се налееемм в УНОТО .., че цените са народни и после кой кадет свари и с коят завари :D :P ПС: ако имате жени , пазете ги от бобииии, че той ги преластява докат са усетитии :P
и аз съм зарибен за Уното! там е евтино и сме в наши води значи за ся сме:аз + жинатаДобо + жина муРосен + никойсашо + незнам кой fabregasза ся сме това който е навит да допълни списака!!!
ще видя да взема още един човек с мен , ама не се знае.ам то ако се съберем повече тиквунди, тряя да запазим маса....и специално една каса с Тоник за Иво "тоника" :P :D
И аз съм навитак за събота, ама вече ме разубедихте с това Уно, явно ще си се събирате по комшийски, дайте някъде по-нашироко, е Каручката например пак ви е близо.....
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
и аз съм зарибен за Уното! там е евтино и сме в наши води значи за ся сме:аз + жинатаДобо + жина муРосен + никойсашо + незнам кой fabregasза ся сме това който е навит да допълни списака!!!
Каручката не знам дали работи, ако работи там режат глави. Тоест ти си поръчваш едно, аз друго, Митака 3-то и не можем да се хванем кой какво поръчвал, пък сервитьора си пише каквото иска. На такива масови събирания почти където и да е винаги така става. Събота аз съм на изпит и ще видя дали ще мога да дойда. Митак, ти + кого ще ме сложиш
Коментар