Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

поне го погледни от добрата страна, имаш CD вече и лепенка fiat forum .....
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
      поне го погледни от добрата страна, имаш CD вече и лепенка fiat forum .....
      да и съм страшно горд с моя макарон с гордос ще разнождам лепенкете на форума из дрезден
      Fast and Wild!!!

Коментар

ей момичета как беше нипто не казвате направете разбор незабавно
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

ам ко , нищо особено , пихме по едно сокче и са прибрахме ...

Коментар

пихме да пък някой се изпотиха чак с оная отверка ама важното е че всичко е космарлака другата седмица май ще праим збирка в събота и без коли а ко ще кажете ? да идем да се напраим в някоя кръчма кой одобрява идеята???

Коментар

е то тоя някой беше ти . нали ти ръчка най-вече пък росен гледаше умно навит съм да поркаме да

Коментар

аз съм ЗА ама ще трябва да уредя проблема с прибирането
                Fast and Wild!!!

Коментар

Митак аз сам с 2раце и с жена под мишница да излезем събота вечер
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                    аз викам първо да начертаем схемаааа ! кво ще речете ?!? викам да отидем да се налееемм в УНОТО .., че цените са народни и после кой кадет свари и с коят завари :D :P ПС: ако имате жени , пазете ги от бобииии, че той ги преластява докат са усетитии :P
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ухуу за Уното съм навит. таман до гъза ми. има и къде да се драйфа ако някой прекали - отсреща строежа дето е то още от лятото се каним да се насмучем ама йок работата.... до сега де.па да видим ся ко ще става.Иво от сега го знам че ще се омаже яко с ТОНИК

Коментар

s00rry написа:
                        d0b0 написа:
                        аз викам първо да начертаем схемаааа ! кво ще речете ?!? викам да отидем да се налееемм в УНОТО .., че цените са народни и после кой кадет свари и с коят завари :D :P ПС: ако имате жени , пазете ги от бобииии, че той ги преластява докат са усетитии :P
                        и аз съм зарибен за Уното! там е евтино и сме в наши води значи за ся сме:аз + жинатаДобо + жина муРосен + никойсашо + незнам кой fabregasза ся сме това който е навит да допълни списака!!!

Коментар

ще видя да взема още един човек с мен , ама не се знае.ам то ако се съберем повече тиквунди, тряя да запазим маса....и специално една каса с Тоник за Иво "тоника" :P :D

Коментар

И аз съм навитак за събота, ама вече ме разубедихте с това Уно, явно ще си се събирате по комшийски, дайте някъде по-нашироко, е Каручката например пак ви е близо.....
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              s00rry написа:
                              d0b0 написа:
                              и аз съм зарибен за Уното! там е евтино и сме в наши води значи за ся сме:аз + жинатаДобо + жина муРосен + никойсашо + незнам кой fabregasза ся сме това който е навит да допълни списака!!!
                              аз най-вероятно ша си зема driver
                              Fast and Wild!!!

Коментар

Каручката не знам дали работи, ако работи там режат глави. Тоест ти си поръчваш едно, аз друго, Митака 3-то и не можем да се хванем кой какво поръчвал, пък сервитьора си пише каквото иска. На такива масови събирания почти където и да е винаги така става. Събота аз съм на изпит и ще видя дали ще мога да дойда. Митак, ти + кого ще ме сложиш

Коментар

Working...
                                X