С 1.2 обаче, 2-ма плюс мен(2) Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше Завоите със 60 се вземат, гумите реват
То там завойте може със 160 ти ми говориш 60
На лед на място може и да обърнеш стрелките а по ГПС 0
С 1.2 обаче, 2-ма плюс мен(2) Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше Завоите със 60 се вземат, гумите реват
То там завойте може със 160 ти ми говориш 60
аз там даже с двеста карам
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Адаш, викаш пунтото ти много вари ся а ай като напрая моето да се нареждаме на някоя отсечка ко ше кажеш
Адаш никъв проблем ... само си я опррей и сички " Пунтаци " заставаме на петрола и стартове ще има хахахах апък за полигона никъв проблем ше прайм дрифт съзтезания Баджанаккккккккккк що ща няма вееееее .. тряя да ръсим простотиии да та ева
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Боби: днес оная булка с "лещите" идва ще сменяме някой неща немога да я разбера защо все ме пита...: "Кога ще ме оправиш"нее ли по лесно "кога ще ми оправиш колата"
Боби: днес оная булка с "лещите" идва ще сменяме някой неща немога да я разбера защо все ме пита...: "Кога ще ме оправиш"нее ли по лесно "кога ще ми оправиш колата"
ахах боби върши си работата по добре . бе жената хич не е доволна от теб .. и налита на наш мите , там ли погуби капутя . ?!
и утре ме нема...да казвам ли защо Елена,Елена-само ла..а,цигани и ....хахаха-оптика Вий в Търново нямате такава технология,ние на мангалите им пускаме Митак,тая седмица ще видя вече наистина да докарам таратайката,да и оправите капачето за резервоаря и да видите може ли да се разбере къде ми "бяга" антифриза...Само не знам дали ще мога аз или ще я дам на брат ми да я вземе после С тая Елена все след 18,30 се прибирам и няма как да ви хвана отворено...Нали сутрин към 8,30 мога да намеря там човек,че по-късно няма как да мина,а за деня,аз ще ти пиша лично предварително ,да видим ще имате ли време
NEW MESSAGE!Утре за 15:00ч. изместваме срещата. Причината са Илко и Майска, за да могат да присъстват на срещата ни утре!Надявам се няма да ви се стори неудобно да дойдете с 2 часа по-рано Благодаря за вниманието!
Коментар