Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Адаш, викаш пунтото ти много вари ся а ай като напрая моето да се нареждаме на някоя отсечка ко ше кажеш

Коментар

ей състезатели .. викам да пада снегаи да варим на полигона кат миналата година :D
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

the_biggy написа:
        coolboby написа:
        С 1.2 обаче, 2-ма плюс мен(2) Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше Завоите със 60 се вземат, гумите реват
        То там завойте може със 160 ти ми говориш 60
        На лед на място може и да обърнеш стрелките а по ГПС 0

Коментар

иво е луд зарибен дрифтаджия Митак да не би да сте боядисвали и джантите на пунтьо.... някак си на снимката други ми изглеждат
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

the_biggy написа:
            coolboby написа:
            С 1.2 обаче, 2-ма плюс мен(2) Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше Завоите със 60 се вземат, гумите реват
            То там завойте може със 160 ти ми говориш 60
            аз там даже с двеста карам
            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

мунчета аз в неделя може да не дойда не плачете за мен
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

аиде не че останааа , неделя да варим се надъхаме че кат падне снега да се лъзгааа ... :D :P
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  Адаш, викаш пунтото ти много вари ся а ай като напрая моето да се нареждаме на някоя отсечка ко ше кажеш
                  Адаш никъв проблем ... само си я опррей и сички " Пунтаци " заставаме на петрола и стартове ще има хахахах апък за полигона никъв проблем ше прайм дрифт съзтезания Баджанаккккккккккк що ща няма вееееее .. тряя да ръсим простотиии да та ева
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Irfan написа:
                    мунчета аз в неделя може да не дойда не плачете за мен
                    на мен вече ми е мьчно но поне в понеделник ще се видим
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Боби: днес оная булка с "лещите" идва ще сменяме някой неща немога да я разбера защо все ме пита...: "Кога ще ме оправиш"нее ли по лесно "кога ще ми оправиш колата"

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        Боби: днес оная булка с "лещите" идва ще сменяме някой неща немога да я разбера защо все ме пита...: "Кога ще ме оправиш"нее ли по лесно "кога ще ми оправиш колата"
                        ахах боби върши си работата по добре . бе жената хич не е доволна от теб .. и налита на наш мите , там ли погуби капутя . ?!
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и утре ме нема...да казвам ли защо Елена,Елена-само ла..а,цигани и ....хахаха-оптика Вий в Търново нямате такава технология,ние на мангалите им пускаме Митак,тая седмица ще видя вече наистина да докарам таратайката,да и оправите капачето за резервоаря и да видите може ли да се разбере къде ми "бяга" антифриза...Само не знам дали ще мога аз или ще я дам на брат ми да я вземе после С тая Елена все след 18,30 се прибирам и няма как да ви хвана отворено...Нали сутрин към 8,30 мога да намеря там човек,че по-късно няма как да мина,а за деня,аз ще ти пиша лично предварително ,да видим ще имате ли време
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            Хмм нищо не ми е казвала, какво ще й правите!?

Коментар

NEW MESSAGE!Утре за 15:00ч. изместваме срещата. Причината са Илко и Майска, за да могат да присъстват на срещата ни утре!Надявам се няма да ви се стори неудобно да дойдете с 2 часа по-рано Благодаря за вниманието!

Коментар

Мен лично не ме бърка.. другите да кажат..
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X