Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боби: да на същото мнение съм! хахахахЕколегата миналия път се одби до сервиза ама само толкова Колега поне като идваш към търново обаждай се по често Пък кой каза че ЕГО е най готината пицария? глупости... това нее квартална кръчма ами Централна кръчам Пичови в неделя ще имаме гост от дряново да ви кажа да знаете де ох дано черния да излезе по скоро от бокса АЙДЕЕЕЕ НЕ ОСТАНАААААА

Коментар

Митак, гледа ли внимателно!!! Не са лещи, бе човеко

Коментар

ей тоя Мимо златен а ? аи Митак малко остана викаш.да слагаш зимните гуми и да пускаш зверу из пътищата пак да гази :P иба* ко ми става тая вечер , ще се разболявам ли.кво взе да ме боли главата . като че ли температура имам ... пффффффффф ???
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

е че то наближава бе митак
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ви сте готови вече става вапрос за Роската и Миката .... ся остана само боята и след 2-3-4 дена сте на путя....
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Амиииииии кво са оказала .. колата ми кат е удряна на времето си ... иии там колелото дето върти каналния ремак имало някъв зъб, който е лепен с с Поксипол иии ся зех ново зъбно колело.. там дето чете обороти ли ко е .. неги разбрам датчик на колянов вал... не чете като хората заради този зъб иии смених колелото цялото 30 лв от моргата и 10 лв ремонт и си щастилив.... няма да мнавам на гас хехехех :P
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

е баси как са кефиш че няа да слагаш газ , аз са надявам някои да ми сложи газ
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

fabregas написа:
                  stenli_m написа:
                  fabregas написа:
                  кви са тия щипки???
                  ми как да ти ги обясня-пьхат се отстрани на радиото и му освобождават щипките с които е законтрено
                  от каде мога да си намеря??
                  ми може да пробваш с по дьлги и тьнки шестограми ако не намини кьм в.т. в сервиза и ще ти го сваля
                  Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
                    fabregas написа:
                    stenli_m написа:
                    fabregas написа:
                    кви са тия щипки???
                    ми как да ти ги обясня-пьхат се отстрани на радиото и му освобождават щипките с които е законтрено
                    от каде мога да си намеря??
                    ми може да пробваш с по дьлги и тьнки шестограми ако не намини кьм в.т. в сервиза и ще ти го сваля
                    Митака ми обясни как става и мисля да го изкормя собственоръ4но в неделя ме 4акаите да не забегнете без мен!!!
                    Fast and Wild!!!

Коментар

хайдяяяяяя на турбаланитииии :P
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Искам да питам ма някой качвал ли е Шипка с 5 чоека с 1.1 Пунто ааа

Коментар

the_biggy написа:
                          ми не при положение че не караме 1.1 :P
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            ох дано черния да излезе по скоро от бокса АЙДЕЕЕЕ НЕ ОСТАНАААААА
                            радвам се , че му помогнах и аз малко :P
                            s00rry написа:
                            хайдяяяяяя на турбаланитииии :P
                            и ти ли :P
                            the_biggy написа:
                            с 4 и багаж + голям телевизор само
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

С 1.2 обаче, 2-ма плюс мен(2) Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше Завоите със 60 се вземат, гумите реват

Коментар

coolboby написа:
                                С 1.2 обаче, 2-ма плюс мен(2) Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше Завоите със 60 се вземат, гумите реват
                                То там завойте може със 160 ти ми говориш 60

Коментар

Working...
                                X