Боби: да на същото мнение съм! хахахахЕколегата миналия път се одби до сервиза ама само толкова Колега поне като идваш към търново обаждай се по често Пък кой каза че ЕГО е най готината пицария? глупости... това нее квартална кръчма ами Централна кръчам Пичови в неделя ще имаме гост от дряново да ви кажа да знаете де ох дано черния да излезе по скоро от бокса АЙДЕЕЕЕ НЕ ОСТАНАААААА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ей тоя Мимо златен а ? аи Митак малко остана викаш.да слагаш зимните гуми и да пускаш зверу из пътищата пак да гази :P иба* ко ми става тая вечер , ще се разболявам ли.кво взе да ме боли главата . като че ли температура имам ... пффффффффф ???Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Амиииииии кво са оказала .. колата ми кат е удряна на времето си ... иии там колелото дето върти каналния ремак имало някъв зъб, който е лепен с с Поксипол иии ся зех ново зъбно колело.. там дето чете обороти ли ко е .. неги разбрам датчик на колянов вал... не чете като хората заради този зъб иии смених колелото цялото 30 лв от моргата и 10 лв ремонт и си щастилив.... няма да мнавам на гас хехехех :PMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
fabregas написа:stenli_m написа:fabregas написа:кви са тия щипки???Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
stenli_m написа:fabregas написа:stenli_m написа:fabregas написа:кви са тия щипки???Fast and Wild!!!
Коментар
-
JacK`DanielS написа:ох дано черния да излезе по скоро от бокса АЙДЕЕЕЕ НЕ ОСТАНААААААs00rry написа:хайдяяяяяя на турбаланитииии :Pthe_biggy написа:Искам да питам ма някой качвал ли е Шипка с 5 чоека с 1.1 Пунто аааFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
coolboby написа:С 1.2 обаче, 2-ма плюс мен(2) Много ми харесва прохода Шипка, имам предвид за шофиране. Март, Април бях офърлял цялата кола. Заден номер не се виждаше Завоите със 60 се вземат, гумите реватMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар