Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stenli_m написа:
    fabregas написа:
    как да сваля касетофона на бравото????
    има специални щипкиаа и coolboby там това момиче с пунтото за сондата може да идва утре
    По кое време?

Коментар

d0b0 написа:
      Мерси мерси ... 200 лева и съм сабрал сичко ...............
      ей нерере..и ко прайте бре аз пак имам NET мн ми липсвахте к..и мои ще се разплача
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

батко ви утре ще си дава колатааааа .., помолете се за нея дано стане красавицаааа на батяя :P
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

coolboby написа:
          stenli_m написа:
          fabregas написа:
          има специални щипкиаа и coolboby там това момиче с пунтото за сондата може да идва утре
          По кое време?
          Брей целия сервиз фенове на мацката. Аве имам идея - що не го направите рекламно лице момичето........криза е мислете малко за маркетинг това онова
          Punto SX 1.1 55

Коментар

coolboby написа:
            stenli_m написа:
            fabregas написа:
            По кое време?
            по някое време ама да гледа да дойде до 17ч сондата днес пристигна да знаеш! абе кажи и да идва преди обяд към 11.

Коментар

Punto SX написа:
              coolboby написа:
              stenli_m написа:
              fabregas написа:
              По кое време?
              Брей целия сервиз фенове на мацката. Аве имам идея - що не го направите рекламно лице момичето........криза е мислете малко за маркетинг това онова
              хаххаха абе нии малки рекламни лица ли сме я виж колко паплач са и все за нас говорят

Коментар

малко спам ама не се сдържях ДАНЧО БЕНГАЛСКИЯ ТИГЪР не е за изпъсканеееее .. http://www.vbox7.com/play:0b07e299 !!

Коментар

s00rry написа:
                  малко спам ама не се сдържях ДАНЧО БЕНГАЛСКИЯ ТИГЪР не е за изпъсканеееее .. http://www.vbox7.com/play:0b07e299 !!
                  никои доктор не е учил толкова за да нарави каквото и да е!!!
                  Fast and Wild!!!

Коментар

fabregas написа:
                    кви са тия щипки???
                    ми как да ти ги обясня-пьхат се отстрани на радиото и му освобождават щипките с които е законтрено
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
                      fabregas написа:
                      кви са тия щипки???
                      ми как да ти ги обясня-пьхат се отстрани на радиото и му освобождават щипките с които е законтрено
                      от каде мога да си намеря??
                      Fast and Wild!!!

Коментар

Добо забелязан по центъра ако съдя по стоповете :P Но ми се стори с други джанти
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

мдеамМмм ......... с нови сме ... по гадни ама ............... е и те се продават !!! ае сичко са продава............
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Айдеееее вече варя над 3000 оборотааааа :P :P :P който иска да застава на старта еххехеех
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                              Айдеееее вече варя над 3000 оборотааааа :P :P :P който иска да застава на старта еххехеех
                              кат отскочя живот и здраве в съскащата секта ... , ти ще си първияяяя опарен ! :P

Коментар

the_biggy написа:
                                айде :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X