А и аз мога да кажа кво прави Боби...........разкарва една мацка с бравото - върху колата му ще се кача, отляво го заобикалям, отдясно ама никва реакция - Боби гледа мацката - то нямаше и как де, струваше си :D P.s. Абе Боби пътя поне виждаше ли
Ще ва....в гърба !!!Аз от къде да знам, ти си са качил в няква златиста баничарка, пък малко преди да ми се закачиш зад мен някъв с Пунто свирна, помислих, че е някой от форума.
Митак, очите са нейни! Не са лещи! Само половината коса е нейна. Иначе всичко друго си е оригинално
хахахах айде недей ся утре да си сложа и аз лешите а и да видим има ли разлика а? имам ги същите 120лв. съм броил за тях доведия ще я шибна по врата и да видим какъв цвят ще и станат очите след удара. хахахаххахахаах иначе според мен това са лещи мойте изглеждат по същия начин! 1:1 ! а невидях нито веднъж да и се промени диаметара на зеницат това как ще го обясниш?
Ти колко пъти я гледа, че се изказваш компетентно! Не е с лещи, как да ти го обясня! Баща и майка й са със сини очи тя с червени ли да се роди?
гледах я аз гледах я всичко виждам аз ам може комшията да е бил с кафеви бе ко ся случва се КОМПЕТЕНТНИЯ хахахахха дай да се збием а ко ше кажеш за мен това са леши и (.) ---->точка<--- МНоо се палиш ей в другиден ви чакам !
Коментар