Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заради вчерашната сбирка доста неизвинени ще пишем... само май най - лудите бяхме дошли ми са струва
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аз бях май най-лудия ми се струвааа :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

да взема да доида някои пьт, мь като ме мьрзи
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
          да взема да доида някои пьт, мь като ме мьрзи
          ам , поне ако не друго хапнахме добрее, попоизлагахме се стабилно и вс е косъммммм Ч!

Коментар

ам то всеки път е така ( особено с лъгането )
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Излагали са се, а не са се лъгали

Коментар

кво става тигри , нищо не казвате.Боби днес къде беше тръгнал толкоз рано ва а междодругото , как е новия аватар.бива а ? :D
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Айде стига сте ме копирали ве! Тая сутрин разкарвах майка, имаше рано сутрин работа. Понеже не й давам колата и така Иначе тя е супер шофьор!

Коментар

coolboby написа:
                    Айде стига сте ме копирали ве! Тая сутрин разкарвах майка, имаше рано сутрин работа. Понеже не й давам колата и така Иначе тя е супер шофьор!
                    ам аз да кажа ли ко прай след това а? ХАХАХАХАХАХА. DOBO, DOBO: дано щастието ти се усмихне! и всичко си бъде наред!!!

Коментар

Роска намери ли си фар?
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ко съм праил, ве Митак!?!?!?

Коментар

van_dal написа:
                          Роска намери ли си фар?
                          фара го пратих в понеделник ... и утре го чакам да престигне !! някой има ли гривна за халоген .. ? мисля че е лява .. :Д :Д честито на добо за новота предобивка и по малко ядове с нея !!! дет са вика добре дошъл в турбо сектата от 1вия ден !! :P

Коментар

А така..имаме новина.Днес на Добо му свиря, свиря, ама той никакъв не ме отразява, може би защото не бях с моята кола, а в едно Пунто.Добо да не си е вземал турбо двигател?

Коментар

s00rry написа:
                              van_dal написа:
                              Роска намери ли си фар?
                              фара го пратих в понеделник ... и утре го чакам да престигне !! някой има ли гривна за халоген .. ? мисля че е лява .. :Д :Д честито на добо за новота предобивка и по малко ядове с нея !!! дет са вика добре дошъл в турбо сектата от 1вия ден !! :P
                              турбо паметника бих казал аз!!! дано му дадът нещата.... че иначе си е*ало мамата.Боби кажи на ......... другия път да е без лещи че.............

Коментар

аре бе стига отчайвахте момчето ... ! ще стане добо !! първата крачка вече е направена рано или късно ще се оправят нещата ... търпениее :P

Коментар

Working...
                                X