Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми принципно мисля, че и аз ще съм
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

росенееееееееееееей. май няма да идваш с мобила хахах я разкажи на момчетата какво направи хахаха

Коментар

ай пак ти нужно ли е да се разбира , по този начин ..... .:@ :@ :@ , колко съм смотан ! чак край нямам ммм
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Какво се случи пак бе Роска?

Коментар

ми кво .. нещасник съм ....., как може да ми трябва ляв фар аз да си поръчам десен .....
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
              ми кво .. нещасник съм ....., как може да ми трябва ляв фар аз да си поръчам десен .....
              Роска седем пьти мери един режи :D :D :D
              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Той с едното око не вижда

Коментар

Търси се черна броня за Пунко МК1 с халоген. Пари?

Коментар

s00rry написа:
                    то май и с двете не вижда
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      росенееееееееееееей. май няма да идваш с мобила хахах я разкажи на момчетата какво направи хахаха
                      аз мога да го повозя на неуморния
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Колеги малко ОФ ТОПИК http://vbox7.com/play:cb1ce581 ама я кажете ко стаа тука ) малко тея са от нашта италиянска секта хахаха
                        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

айде утре ще се видим на среша искате ли да седнем жв МАХ кафе там поне има мн място и цените са народни

Коментар

хахха Роска уби ма :D вържи го със сезал и идвай тей :Dиначе утре ако лампата не ми вади мн очите и аз ще съм налиния Irfan, Митак ако ви трябва хелп , кажете тука сме съседи и ще дойда бързо
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Irfan написа:
                              айде утре ще се видим на среша искате ли да седнем жв МАХ кафе там поне има мн място и цените са народни
                              Каде да седнем че неразбрах?

Коментар

кафе МАХ срещу ПЕТРОЛ народното кафе

Коментар

Working...
                                X