КОМУНУСТИ оставете ни на мира . Мисля 4е не сме казали кой знае какви ло6и не6та.мога ли да кихна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:Харесва ли ви новото заглавие?Колегата the biggy засечен той знае къде.Хванах го да пазарува от новия ви магазин.Голяма евтиния в него.
Коментар
-
Колеги,не че нещо,ама наскоро имаше предложение да ходиме някъде на обща сбирка с преспиване и нещо интересно без график.Та така Аз Ви предлагам да дойдете на обща сбирка в Сливен с градовете:Стара Загора,Бургас,Сливен и Ямбол.Та ако имате интерес да търсиме нещо като хижичка на Карандила и да си направиме нещо като полу-национална среща(зимна).Няма само Модераторите да се събират зимата я?Поздрави и се надявам да обмислите този въпрос и да си пишем при интерес.До скоро и поздрави. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Колеги,не че нещо,ама наскоро имаше предложение да ходиме някъде на обща сбирка с преспиване и нещо интересно без график.Та така Аз Ви предлагам да дойдете на обща сбирка в Сливен с градовете:Стара Загора,Бургас,Сливен и Ямбол.Та ако имате интерес да търсиме нещо като хижичка на Карандила и да си направиме нещо като полу-национална среща(зимна).Няма само Модераторите да се събират зимата я?Поздрави и се надявам да обмислите този въпрос и да си пишем при интерес.До скоро и поздрави. :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:popara801 написа:Колеги,не че нещо,ама наскоро имаше предложение да ходиме някъде на обща сбирка с преспиване и нещо интересно без график.Та така Аз Ви предлагам да дойдете на обща сбирка в Сливен с градовете:Стара Загора,Бургас,Сливен и Ямбол.Та ако имате интерес да търсиме нещо като хижичка на Карандила и да си направиме нещо като полу-национална среща(зимна).Няма само Модераторите да се събират зимата я?Поздрави и се надявам да обмислите този въпрос и да си пишем при интерес.До скоро и поздрави. :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
s00rry написа:е и това е вариант .., ама някак си не е същотоо :PFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
coolboby написа:Irfan написа:coolboby написа:Казвам ти наздраве преди да си го сторил. Снощи в 20:05ч. свиря на Сим.Велики ти не поемаш...не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар