Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КОМУНУСТИ оставете ни на мира . Мисля 4е не сме казали кой знае какви ло6и не6та.мога ли да кихна?
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Казвам ти наздраве преди да си го сторил. Снощи в 20:05ч. свиря на Сим.Велики ти не поемаш...

Коментар

Tornado написа:
        Харесва ли ви новото заглавие?Колегата the biggy засечен той знае къде.Хванах го да пазарува от новия ви магазин.Голяма евтиния в него.
        да перфектно е! най сетне! Колегата the biggy разпрая неска за ситоацията добре че неси го висял с количките със зелето тоя път май беше с банани хахахахахах

Коментар

само вижте новото заглавие на темата ... хах :P
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Колеги,не че нещо,ама наскоро имаше предложение да ходиме някъде на обща сбирка с преспиване и нещо интересно без график.Та така Аз Ви предлагам да дойдете на обща сбирка в Сливен с градовете:Стара Загора,Бургас,Сливен и Ямбол.Та ако имате интерес да търсиме нещо като хижичка на Карандила и да си направиме нещо като полу-национална среща(зимна).Няма само Модераторите да се събират зимата я?Поздрави и се надявам да обмислите този въпрос и да си пишем при интерес.До скоро и поздрави. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

coolboby написа:
              Казвам ти наздраве преди да си го сторил. Снощи в 20:05ч. свиря на Сим.Велики ти не поемаш...
              яжно си минал много барзо
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

popara801 написа:
                Колеги,не че нещо,ама наскоро имаше предложение да ходиме някъде на обща сбирка с преспиване и нещо интересно без график.Та така Аз Ви предлагам да дойдете на обща сбирка в Сливен с градовете:Стара Загора,Бургас,Сливен и Ямбол.Та ако имате интерес да търсиме нещо като хижичка на Карандила и да си направиме нещо като полу-национална среща(зимна).Няма само Модераторите да се събират зимата я?Поздрави и се надявам да обмислите този въпрос и да си пишем при интерес.До скоро и поздрави. :D
                колега половината ни возила са в бокса ... ако е към декември там смее :D :P

Коментар

s00rry написа:
                  popara801 написа:
                  колега половината ни возила са в бокса ... ако е към декември там смее :D :P
                  Ами затова сме колеги събирайте се по 3-4 човека в кола и да сте на линия.Ще стане яка среща.Надявам се. :D
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

е и това е вариант .., ама някак си не е същотоо :P

Коментар

s00rry написа:
                      е и това е вариант .., ама някак си не е същотоо :P
                      Ами да наистина е така,но кво да се прави сега може и трябва да го направим,защото много се каним,а в крайна сметка нищо не се получава.Дано този път се съберем подобаващо число колеги,а който не свари ще си включва в по-нататъшни мероприятия с неговия автомобил. :D
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Irfan написа:
                        coolboby написа:
                        Бях паркирал на детската градина на Сим. Велики 6 вх. А. Ти мина покрай мен и ти свирнах, ама уви.

Коментар

coolboby написа:
                          Irfan написа:
                          coolboby написа:
                          Бях паркирал на детската градина на Сим. Велики 6 вх. А. Ти мина покрай мен и ти свирнах, ама уви.
                          пак се извинявам

Коментар

пак и по 3-4 6те цепим масрафа

Коментар

за 4антите на the biggy му трябва6е ремарке но те пак не осигурявали

Коментар

кво си прайл там бе Боби , тогава ли стана фала с капутя за такава среща съм навит ама по кое време туй нещо колега... ?заглавието на темата пръска , мн яко ... :D :D
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X