coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Проблема е че жулих..жулих..и в последствие разбирам, че не е на мен...възможноста да съм лепнал е голяма също така капута да е останал в нея, т.е. трябва да ходим на генеколог, пък аз...на изследвания...мамата си ебало!!!!Придържайте се към заглавието на темата.Всичко останало е спам."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
Аз пак нямаше как да дойда,току що се прибирам от пустата Елена...дотяга ми от този град,че и в неделя П.п Не искам да се заяждам с модераторите,но не може ли поне в тая ни тема да си говорим помужду си каквото ни изнася?Ясно ми е,че се цели ред,но това малко на комунизъм прилича вече тук Ясно,че за псувни и майни трябва да се следи и тук,но спама мисля,че си е в реда на нещата в тема ,в чието заглавие се съдържа думичката "ЧАТ" Моля ви стига толкова червени буквички под постовете,някак си прави неприятно впечатлениеex.Мареа ТД100
Коментар
-
Ицо е прав! и аз невижам някакъв проблем в тия неща. според мен и 10 теми да направим отделни за да си чатим за квото и дае било все едната ще е за всичко демек спам ала бало и най важното срещите. Никой не иска да обикаля по различните раздели за да сподели нещо с нас от Търново щом го е написал в тази тема значи касае само нас търновци. Модераторите ако искат може да променят името на темата или да допълнят че в нея не става дума за кой ще идва и кои няма да идва. Това си е за нас Търновци и според мен и според всички колеги от Търново можем да си пишем за всичко. На днесшната среща обсъждахме точно този вапрос и в крайна сметак решихме че ще продалжим да си пишем за всичко. "Tornado" брат ай пусни ни аванта кво ся е станало нали и ти си от нас Боби: кво стана бе намерили капута? Толкова ли си я окъсал че ходиш при такива дето имат разни болести? като та гледам свястно момче си недей така! Фани си някоя девойка дето е чиста :P
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Ицо е прав! и аз невижам някакъв проблем в тия неща. според мен и 10 теми да направим отделни за да си чатим за квото и дае било все едната ще е за всичко демек спам ала бало и най важното срещите. Никой не иска да обикаля по различните раздели за да сподели нещо с нас от Търново щом го е написал в тази тема значи касае само нас търновци. Модераторите ако искат може да променят името на темата или да допълнят че в нея не става дума за кой ще идва и кои няма да идва. Това си е за нас Търновци и според мен и според всички колеги от Търново можем да си пишем за всичко. На днесшната среща обсъждахме точно този вапрос и в крайна сметак решихме че ще продалжим да си пишем за всичко. "Tornado" брат ай пусни ни аванта кво ся е станало нали и ти си от насГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар