Здравейте колеги.Пиша Ви относно предложението да се съберем от Стара Загора,Велико Търново,Габрово,Русе,а защо не и други колеги да дойдат да си направим една срещичка с преспиване на някоя хижа в региона.Ще си организираме и свободно каране на някой полигон.Надявам се ще се получи много добра среща.Очакваме предложения за дата и място.До скоро :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
както каза Колега Старозагорец .... може да идем до Междени на летището да се подурпаме малко и после да караме ски на Узана .... и дали изобщо има мераклиии... и как приемате офертата ....кам 20 леа беше нощуфката и да са накажим после .............
както каза Колега Старозагорец .... може да идем до Междени на летището да се подурпаме малко и после да караме ски на Узана .... и дали изобщо има мераклиии... и как приемате офертата ....кам 20 леа беше нощуфката и да са накажим после .............
ако имаш кешовица направо ги отнасяй , няма ко да му мислиш.и както носят за по-широчки гуми ще стане страшна синята стрела само че единствено не ме кефят че са черни ама то е бял кахър.ще намериш някъде да ги боядисат ....
Как, какво толкова се случи? Съжалявам!Сашо, не! Тасовете са ти много хубави!Аз имам НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ. Понеже навън стана адския студ. Предлагам да си правим сбирката в паркинга на мола и директно там да си пием кафето?Надявам се да има кой да ме подкрепи!
ако имаш кешовица направо ги отнасяй , няма ко да му мислиш.и както носят за по-широчки гуми ще стане страшна синята стрела само че единствено не ме кефят че са черни ама то е бял кахър.ще намериш някъде да ги боядисат ....
Таман графитени бре :P Като на онова синьото ГТ във ВТ . Хареса ми как му стоят
Коментар