мда на Темпрата си е голем багажника.на пръсти се броят други комбита дето са по големи багажниците :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако ще прайм странни съзтезавания за багажници и тем подобни , може да се съзтезаваме кой повече путки е наебал в колата сиТова вече е недопустимо като поведение.Ето какво гласи заглавието на темата "Чат за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.""Модераторски екип на fiat-bg.org"
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
uBoy написа:Tornado ако the_biggy го беше цензурирал щеше ли да му лепнеш предупреждение ? Митак , утре от лко работите ? Кога да пратя моя човек с пунтака ?най добре 9ч. да дойде. иначе земаме 15-20лв споредзависи
ей адаш ти пък тоя път направо се оля! тука нее мястото за ценизми саобразявай се малко! в неделя като се саберем псувай на воля
тука началниците са строги
и + това в наща тема винаги имаме надзирател
Коментар
-
paralesa написа:SilenceR написа:мда на Темпрата си е голем багажника.на пръсти се броят други комбита дето са по големи багажниците :PFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
вие сте променили работното време.ама страшен аватар си барнал .... може да се каже че затапва моя. а я кажи Митак събота имате ли мн задачи за правене.да видиш тоз умрял съединител....дано към края на седмицата да се пооправи времето поне.... за срещата...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:вие сте променили работното време.ама страшен аватар си барнал .... може да се каже че затапва моя. а я кажи Митак събота имате ли мн задачи за правене.да видиш тоз умрял съединител....дано към края на седмицата да се пооправи времето поне.... за срещата...но това е друга тема
ами когато имаш време мини бе няма проблем ще го видя
Моя аватар си ме кефи
тая булка даржи JacK Daniel`S
демек даржи ме за..... (шишето)
Коментар
-
coolboby написа:coolboby написа:Mindzu, с теб май ще се единствените въздаржатели на алкохола на срещитеТи сигурно не пиеш, пък аз нямам 18 и нямам право да пия
ти няма ко да прайш и препрочиташ темата наволо ли, какво?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар