ае ай някой да помогне , какво означаваше светването на една лампичка приличаща на двигател на таблото на пунто мк2 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Казвайте днеска кой ще идва кой не ..... ще има ли хора в тоя стууууддддИ да не забравите да включвате от днеска фаровете.. и за гуми праели яко глоби да ги еба ..................
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
айде кой ще иде кой нема да иди да казва.аз ще взема росен , че нали неговата в бокса... значи 17 часа съм на линия.аз на фарове карам от месец вече , щот туй мрачното време и по инерция вече ги пускам. и на линейката и на пасатора служебния... а за гумите съм обут вече , да му мисли който не е . митак ти не си ли обут бе ... дан си изгорял че псуваш тей .Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:айде кой ще иде кой нема да иди да казва.аз ще взема росен , че нали неговата в бокса... значи 17 часа съм на линия.аз на фарове карам от месец вече , щот туй мрачното време и по инерция вече ги пускам. и на линейката и на пасатора служебния... а за гумите съм обут вече , да му мисли който не е . митак ти не си ли обут бе ... дан си изгорял че псуваш тей .само тряя да сменя предни задни, че задните имат повечко грайфер .... и само антифриза ми остана... за ся
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Aз карам със зимни гуми от как съм я зел януари мевсецсамо тряя да сменя предни задни, че задните имат повечко грайфер .... и само антифриза ми остана... за ся
и аз сега като сложих зимните и се върти по-лесно :P А за антифриз , да вършим групово при адаша ти да вземаме , или направо той да носи на сбирката
Ще гледам да дойда , но не гарантирам , че студ
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
SilenceR написа:айде кой ще иде кой нема да иди да казва.аз ще взема росен , че нали неговата в бокса... значи 17 часа съм на линия.аз на фарове карам от месец вече , щот туй мрачното време и по инерция вече ги пускам. и на линейката и на пасатора служебния... а за гумите съм обут вече , да му мисли който не е . митак ти не си ли обут бе ... дан си изгорял че псуваш тей .
Коментар
-
fabregas написа:обръщам се към колегите с браво за какво е тая лампа защото от време на време светва докато карам и след известно врими угасва PLS HELLP!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар