Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ае ай някой да помогне , какво означаваше светването на една лампичка приличаща на двигател на таблото на пунто мк2 ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
      ае ай някой да помогне , какво означаваше светването на една лампичка приличаща на двигател на таблото на пунто мк2 ?
      тази лампичка ли? ECU-то е отчело някаква грешка...

Коментар

да, тя мерси митак

Коментар

uBoy написа:
          да, тя мерси митак
          някой скоро нямаше ли да ходи до русе .. ? да ми вземе два амортесиора
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Казвайте днеска кой ще идва кой не ..... ще има ли хора в тоя стуууудддд И да не забравите да включвате от днеска фаровете.. и за гуми праели яко глоби да ги еба ..................
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

айде кой ще иде кой нема да иди да казва.аз ще взема росен , че нали неговата в бокса... значи 17 часа съм на линия.аз на фарове карам от месец вече , щот туй мрачното време и по инерция вече ги пускам. и на линейката и на пасатора служебния... а за гумите съм обут вече , да му мисли който не е . митак ти не си ли обут бе ... дан си изгорял че псуваш тей .
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                айде кой ще иде кой нема да иди да казва.аз ще взема росен , че нали неговата в бокса... значи 17 часа съм на линия.аз на фарове карам от месец вече , щот туй мрачното време и по инерция вече ги пускам. и на линейката и на пасатора служебния... а за гумите съм обут вече , да му мисли който не е . митак ти не си ли обут бе ... дан си изгорял че псуваш тей .
                Aз карам със зимни гуми от как съм я зел януари мевсец само тряя да сменя предни задни, че задните имат повечко грайфер .... и само антифриза ми остана... за ся
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                  Aз карам със зимни гуми от как съм я зел януари мевсец само тряя да сменя предни задни, че задните имат повечко грайфер .... и само антифриза ми остана... за ся
                  Ето каква била тайната на мекия ти волан и аз сега като сложих зимните и се върти по-лесно :P А за антифриз , да вършим групово при адаша ти да вземаме , или направо той да носи на сбирката Ще гледам да дойда , но не гарантирам , че студ
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

И аз ще взема да ва мина
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

SilenceR написа:
                      Като си почнал...мини и през Сим.Велики

Коментар

обръщам се към колегите с браво за какво е тая лампа защото от време на време светва докато карам и след известно врими угасва PLS HELLP!!!
                        Прикачени файлове
                        Fast and Wild!!!

Коментар

fabregas написа:
                          обръщам се към колегите с браво за какво е тая лампа защото от време на време светва докато карам и след известно врими угасва PLS HELLP!!!
                          а как си с оборотите
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

fabregas написа:
                            имаш няккаъв проблем с инжекциона колега. иди на диагностика да видиш какво е. дано компа да е запаметил грешката че да я видиш каква е. но понякога не ги запаметява и на диагностика няма да се разбере какво е. е може да се разбере ако човека който я прави си разбира от работата.

Коментар

Колицата си варви. тоя номер ми го напрай ей сеа кът се връщах от ГБ кът я спусках на скорост. А ще ме насо4ити ли де да отида да я погледнат
                              Fast and Wild!!!

Коментар

митак , колко вземате при вас за диагностика ? да изпращам комшията с пунтото при вас

Коментар

Working...
                                X