аз вчера вземах .. 5л от практикер за 15 лв .., до -60 .. ей колеги който днес не дойде на междене той може само да съжелява .. !!!!! просто беше един път значи все съм си мислил че може да има такива коли ама няма такава тръпка като да се возиш в на ици типото .... после разведохме колегите с типото и лачията и ги водихме да хапнат в равена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ай ся пък антифриза ли почнахте, горе при митака имат и е добър, даже сега се сещам, че трябва да мина да ми го проверят. Абе мамка му нещо почна да ми се ебава на газ, в ниските е нестабилна и тресе мотора, утре ще свалям свещите да видя мязат ли на хора или ще ги сменям. Май ще трябва да мина и диагностика, че на бензин прави задържане на оборотите при пускане на свободна.Що не свирите, че ще одите на Межденето бе?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
SilenceR написа:и при мен днес прави такива магарии държи малко висок оборот на бенз..... ей туй "да си на газ" и да е студено времето не е работа--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Tornado написа:van_dal написа:Как къде в "Лъки стар"?!--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
значи аз и добо се возихме при ици на майсторкото шофиране !!! добо да ви каже онова нещо адреналина какво става с него :Д :Д .., ъъъъ между другото имаме едно 3то място добо стана 3ти на майсторско шофиране ! ако не друго после поне хапнахме и пиинахме с колегите от русе :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
van_dal написа:Това Теодор ми го е откраднал, ако си говорим реално на кой колата е седяла най-много в сервиз Лъки стар това съм аз, ще претендирам за официално рекламно лицеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар