Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НЕРЕЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!! !!!!!! ко стааааааааааааааааа? в неделя ша се сабираме ли???????????????????????

Коментар

Е чи как ве нал тряя да има веселбаааа Как е пунтака почна ли са ?????
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

щетите от тази вечершната дупка на булевард българия посока съда .. малко над пазарчето ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! та нещо се бях заблеял и я уцелих да съм минал с 50- 60 .. резултата ...... крива джанта на ОСМИЦА !! ... сгънат калник .., подбит праг ...... счупен праг .. , счупен криг .., и 2ч на студа на дъжда .., според вас това дали ще го отразят от каското ? и колата пада 2 пати от крика единия път заора на асвалта по диск тоя крик !!!!!!!!!! бахти ужаса беше КЪЛНА и спират полицайте зад мен и аз отивам и им викам да имате крик че моя се счупи и колата падна .. оня ми вика и аз какво да направя ся . ? и аз му викам ами нещо да помогнете . и той вика хах в тоя дъжд и ми затвори вратата и заминаьа МА***А ИМ ОБУШТАЦИ !! аз на тия кукери !
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Що не се обади на някого, бе Роска.Върви на врачка нещо, не ти върви!

Коментар

малеее ужас Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Дано каското го поеме ...
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Аба Росенееееееееееее Росенеееее... телефони се едно нямаш на някой от форума еййй.. голяма си шматка...
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

s00rry написа:
                щетите от тази вечершната дупка на булевард българия посока съда .. малко над пазарчето ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! та нещо се бях заблеял и я уцелих да съм минал с 50- 60 .. резултата ...... крива джанта на ОСМИЦА !! ... сгънат калник .., подбит праг ...... счупен праг .. , счупен криг .., и 2ч на студа на дъжда .., според вас това дали ще го отразят от каското ? и колата пада 2 пати от крика единия път заора на асвалта по диск тоя крик !!!!!!!!!! бахти ужаса беше КЪЛНА и спират полицайте зад мен и аз отивам и им викам да имате крик че моя се счупи и колата падна .. оня ми вика и аз какво да направя ся . ? и аз му викам ами нещо да помогнете . и той вика хах в тоя дъжд и ми затвори вратата и заминаьа МА***А ИМ ОБУШТАЦИ !! аз на тия кукери !
                Е баси случая баце много тъпо така.Ама би трябвало ако имаш каско да поемат щетите.Дано.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

моя номер го имаш Роска , верно що не звънна ..... явно не ти е било до това , ти си изпушил от ядове.аре да се похваля линейката с нови САВА отпред 175-70-14 за 82 лв парчето.1 година гаранция.Тедо и той такива сложи....и 8 лв ми взеха за баланс и монтаж на задните (те на 2-3 сезона Дебица)първо отидохме до марктрейда ама дот-а им там е от 07-ма . харесах кумхо като на Боби ама тоя дот да ме извиняват.като ще купувам гума да е чисто нова все пак.кумхото беше 90 лв пак същия размер.и ся ще видим как ще се държи колицата на сняг.аз не съм мн шофер на сняг ама да видим :P
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                    моя номер го имаш Роска , верно що не звънна ..... явно не ти е било до това , ти си изпушил от ядове.аре да се похваля линейката с нови САВА отпред 175-70-14 за 82 лв парчето.1 година гаранция.Тедо и той такива сложи....и 8 лв ми взеха за баланс и монтаж на задните (те на 2-3 сезона Дебица)първо отидохме до марктрейда ама дот-а им там е от 07-ма . харесах кумхо като на Боби ама тоя дот да ме извиняват.като ще купувам гума да е чисто нова все пак.кумхото беше 90 лв пак същия размер.и ся ще видим как ще се държи колицата на сняг.аз не съм мн шофер на сняг ама да видим :P
                    Каквато и гума да поставиш в някой ситуации веригата те измъква.
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      SilenceR написа:
                      Каквато и гума да поставиш в някой ситуации веригата те измъква.
                      баси и снега ама "Big Mama" много злобна със веригите мачка мачка

Коментар

Ехе какъв сняг имало , чак лошо да ти стане по това време Купихме със Сашо гуми , сега кажете за антифриза
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз имам вече антифриз зимен.смисъл концентрат нали.брат ми го купил от ОМВ . пише че е за -72 градуса ама едва ли.тия дни ще го сменя ... мисля да го напрая 1:1 , какво ще кажетеа Митак я кажи бърка ли се ако до сега съм наливал ВЕРИЛА сега да налея друг....
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Какви пари са тия антифризи?

Коментар

и аз си зех на -72 3лт. и долях около 2л. от стария
                              Fast and Wild!!!

Коментар

coolboby написа:
                                Какви пари са тия антифризи?
                                11 лв. литър за Paraflu.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X