Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

явно сам ша варя утре ..........
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Добо, не знам аз ли много пуша или си редовен в мола, ама днес пак те засякох от терасата

Коментар

paralesaимам 2 излишни ама са 13ки
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Аз имам един тас на ФОРД Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

абе то тасовете ги мани,ами знаете ли,че и нафтата се мъчили да точат мама им мизерна и резултата е...начупили пластинките,които служат като пантички на капачето и сега стои горе-долу закрепено,колкото да не се намерят още ентусиасти да точат...само не мога да разбера едно,още ли има тъпаци мислещи,че на тия коли им се точи горивото като на лада както и да е,сега ако можете да ми дадете акъл,как да оправя капачето,че хем ме е яд и ако разбера кой е ще го убия на място(това сериозно),хем ми се реве,защото лев нямам и това се случва...
            ex.Мареа ТД100

Коментар

абе ти Ице защо я оставяш колата ам да нощува.тука 2-3 дена съм пеш понеже все брат ми на работа с линейката, и гледам марийка на стадиона.... и още оня ден викам Ицката защо е махнал тасовете.....
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Що,да не е за мой кеф...дойдох с нея на работа и трябваше да се прибирам със служебната,да може по бързо да тръгвам сутрин за Елена да не сменям две коли...и то виж кво станасега ще си бера гайлето,а на тия келеши дето чупят да им изсъхнат ръцете краката и оная работа да не им се дигне доживот...сори,че кълна ,ама такъв яд ме е хванал,че човек убивах тая вечер,ако ми беше се изпречил!
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Утре сутрин с част от търновската група сме на пазар за зимни гуми. Идвайте, отсъпки големи ще има. Друг път няма да имате тая възможност

Коментар

coolboby написа:
                    Утре сутрин с част от търновската група сме на пазар за зимни гуми. Идвайте, отсъпки големи ще има. Друг път няма да имате тая възможност
                    Къде и какви нови или втора употреба?
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Нови, нови, топли, топли на добри цени качествен монтаж и тн. Ники, ти ще вземаш ли?

Коментар

на марктрейда ще ходим.аз си търся сава или някво кумхо ..... за други не знам къде да се насоча.най-вече съм за савата....
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                          на марктрейда ще ходим.аз си търся сава или някво кумхо ..... за други не знам къде да се насоча.най-вече съм за савата....
                          Недей обажда. Ще ме напъплят ей сега от форума, я за реклама, я да се възползват

Коментар

coolboby написа:
                            Нови, нови, топли, топли на добри цени качествен монтаж и тн. Ники, ти ще вземаш ли?
                            Какво предлагат и с каква отстъпка за повече клиенти?Ти на процент ли си там?Пиши на лични ако искаш.Ето ги - http://tarnovo-avto.net/index.php?linkID=625
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              Ти на процент ли си там?
                              Всички го питахме това в неделя Голяма реклама им прави
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

uBoy написа:
                                paralesaимам 2 излишни ама са 13ки
                                Олеееееееееееееее Ивооооооооооооо плссс дай ми тез тасовеее плссс и аз имам 2 13-ки и ми тряят още 2 плссссс
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X