Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Росен преди малко как изпревари един на Беляковско шосе и щеше да отнесе мен
    ми и ти да чакаш няква пръдла 15 мин да се чуди каде се намира и ти ще се изнервиш .. , па и всичко беше изчислено МИТАКА и митко честит ви именн ден разбойнижи живи здрави :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

честит празник на имениците и от мен ... да са ни живи и здравииии.. ии се така да ни забавляват и само без аваринииии ракия тази вечер
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

хайде и от мен поздрави на именниците,по една ракийка да жулнете (поне) . митак зимай тия фарове са готини.
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

честито на Митаците и от менБоби пак го изби на чалга,ама да внимава,че чувам в бали на един мой "познайник"от кат му откраднали всички документи и пари,барабар със полицейската значка :D
          ex.Мареа ТД100

Коментар

айде и от мен честито с млако закъснение )
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Благодаря на всички ви за хубавите поздрави
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Ти ти си яка пиянка..дай да правим вземане даване...ти ти си яка чу*алка....

Коментар

uBoy написа:
                  Абре,Димовски,тия твоите колеги малко олигофренични ми се видяха...днес бързахме и ни бяхте напът,минахме от там за един захранващ кабел...ако ти кажа,че 15минути висяхме да чакаме,да ни обърнат внимание,не знам ше повярваш ли. Накрая оная 5 минути не можа да ми намери кабела...абе ялова работа,поне един точен има при тях,че да краси картинката
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Пунтото днеска тотално ме изнерви... сменихме това. от което ми прекъсва и ся същата работа.. Другия вариянт е слагам гас да мина към клуба на бедняците и няма как... че ми писна от него... пффффффффффффффф
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

paralesa написа:
                      uBoy написа:
                      Абре,Димовски,тия твоите колеги малко олигофренични ми се видяха...днес бързахме и ни бяхте напът,минахме от там за един захранващ кабел...ако ти кажа,че 15минути висяхме да чакаме,да ни обърнат внимание,не знам ше повярваш ли. Накрая оная 5 минути не можа да ми намери кабела...абе ялова работа,поне един точен има при тях,че да краси картинката
                      треаше да кажеш първо - "Димовски тука ли е ? " :Dиначе.. да не е имало други клиенти , че са се бавели така ? :]

Коментар

айде.. аз вече убух снежинките )

Коментар

Мислех си да го правя след 2-3 седмици....Тая процедура ще я правя следващата седмица, отказах се да чакам да падне снега

Коментар

uBoy написа:
                            треаше да кажеш първо - "Димовски тука ли е ? " :Dиначе.. да не е имало други клиенти , че са се бавели така ? :]
                            Пунтото беше навън паркирано,врата имаше за към склад ли е какво,но само едно момче се виждаше да минава вътре...а далио имаха клиент,ами и ДА и НЕ... всмисъл,като влязохме нямаше никой,почнахме да се оглеждаме,не знам сега към кого да се обърна,нали се сещаш,че продавача като давам вид,че ще купувам нещо,би трябвало да ме попита какво желая...Нито сме оглеждали,нито нищо,ясно давахме вид,че идваме за нещо конкретно...жената бе заета,един мъж,той свободен,погледах го два пъти,той само непреклонно ме гледаше тъпо и след като си мислех вече да казвам направо за акво се и оня си вдигна телефоня и давай сега да говорим! После мина някакъв куриер и ни предреди,после оная нещо изсумтя отегчено и изчезна отзад,не се върна 5-6 мин,като влезе пак не ни обръщаше внимание,едва тогава вече не издържахме и направо казахме,за кво сме дошли...абе пълна апатия ти казвам,ама както и да е Поне ги видях тия кви са,които говорят на наи кйлиенти,че умишлено сме пускали висури по мрежата си Аз не съм ти казвал,да не се обидиш,ама от това ми е лошо мнението за фирмата в която работиш...наши клиенти преинсталирали при вас,са получавали точно такив аотговори,че ние умишлено сме пълнели мрежата си с воруси...Аджеба аз така и не разбрах,толкова ли са тъпи колегите ти или само се правят на такива,защото не си дават сметка,че ние сме САМО доставчик,в какви страници и с колко вируси са пълни те,влизат потребителите ни си е тяхна работа. Абе както и да е,безхаберие,каквото навсякъде,включително и у колегите ми
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

да се похваля днес взех и последните части за пунтака вече всичко е на лице и се почва аама кога ще стане никои не знае Ице ходих в Търново Авто там дето е на братовчетти пунтото и му взех радиатора и очиларката. то се оказа 4е е на жена му. и женаму била бригадирка на един мой човек аба спазарихме нещата до минимум очиларката и радиатора за 60лв. баси офертата!

Коментар

the_biggy написа:
                                Пунтото днеска тотално ме изнерви... сменихме това. от което ми прекъсва и ся същата работа.. Другия вариянт е слагам гас да мина към клуба на бедняците и няма как... че ми писна от него... пффффффффффффффф
                                Нещо против бедните ли имаш? По принцип не е добра идея да слагаш газ на кола, която не е добре на бензин, после така ще я забатачиш, че ще ти свърши газта някой ден и няма да можеш и на бенз да запалиш. Ейй пичове по народните поверия бате Митко носел зимата, смятам да слагам зимните! Тая вечер едвам спрях в Горна пред + а карах бавно, на спускане към ВТ карах с 50-60, че спирачки няма само АБС
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X