хахах мерси че ми каза де ама аз питах Теодор  

брамчи ли :P
 брамчи ли :P Колегата Станислав взе ли рендето
Колегата Станислав взе ли рендето   -----------Гледам обикаляте по моргите , няма да откажа ако някой ми намери онея декоративни капачки сивите , дето закриват горния болт на стопа
-----------Гледам обикаляте по моргите , няма да откажа ако някой ми намери онея декоративни капачки сивите , дето закриват горния болт на стопа   

брамчи ли :P
 брамчи ли :P Колегата Станислав взе ли рендето
Колегата Станислав взе ли рендето   -----------Гледам обикаляте по моргите , няма да откажа ако някой ми намери онея декоративни капачки сивите , дето закриват горния болт на стопа
-----------Гледам обикаляте по моргите , няма да откажа ако някой ми намери онея декоративни капачки сивите , дето закриват горния болт на стопа  
 остава в сектата
 остава в сектата   

Аз си мислех , че на 166 ще се хвърли , но не познах  :P Тоя Смарт ме зариби много , ама къде ще слагам касетките с доматите
 Аз си мислех , че на 166 ще се хвърли , но не познах  :P Тоя Смарт ме зариби много , ама къде ще слагам касетките с доматите   

само да ти кажа че бравото ще ти се строи като лимузина в сравнение с тоя дървеняк. по добре недеееей!не че неискам да те повозя нем бърка ама утре ще го връщам  че нее работа. страхм мее е данему стане нещо че като знам окачването му какво е да те е страх да го караш чак.
 само да ти кажа че бравото ще ти се строи като лимузина в сравнение с тоя дървеняк. по добре недеееей!не че неискам да те повозя нем бърка ама утре ще го връщам  че нее работа. страхм мее е данему стане нещо че като знам окачването му какво е да те е страх да го караш чак.

600 Турбо ли е , ама тоя скоростен лост много детски go6o_vt слагай стикера , токувиж се появи някой фен в Свищов  :P the_biggy явно е всеобщ проблем
 600 Турбо ли е , ама тоя скоростен лост много детски go6o_vt слагай стикера , токувиж се появи някой фен в Свищов  :P the_biggy явно е всеобщ проблем   Само не ми казвай , че първа и втора ти влизат трудно
 Само не ми казвай , че първа и втора ти влизат трудно   Тоя регулатор май и моя си заминавал или какво беше казал адаша ти , че си заминава
 Тоя регулатор май и моя си заминавал или какво беше казал адаша ти , че си заминава   ЕГН-то се обажда , гледам и двете са ’94 . Време е за нещо по-ново , но кога
 ЕГН-то се обажда , гледам и двете са ’94 . Време е за нещо по-ново , но кога   

Коментар