Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахах мерси че ми каза де ама аз питах Теодор

Коментар

JacK`DanielS написа:
      как е колата бре? пали ли брамчи ли :P
      Вчера все едно карах друга кола :P Стана и по-пъргава :D Днес пак си работеше много чисто двигателя, нямаше тресене , гаснене . Дано не създава повече проблеми :P Голямо благодарско Колегата Станислав взе ли рендето -----------Гледам обикаляте по моргите , няма да откажа ако някой ми намери онея декоративни капачки сивите , дето закриват горния болт на стопа
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Добо де си бря , събота или неделя само да видя колегата дали е свободен ще лепим ли джамовете.стига да е хубаво времето....Ице не съм правил стикери че тук последните 2 дена ни подгониха и нямах време....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Споко бре,нямаш грижи,когато стане,аз нищо не съм обещавал Купих корморанките,да се похваля,ако намеря утре време,ще мина да ги монтирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
          ex.Мареа ТД100

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            JacK`DanielS написа:
            как е колата бре? пали ли брамчи ли :P
            Вчера все едно карах друга кола :P Стана и по-пъргава :D Днес пак си работеше много чисто двигателя, нямаше тресене , гаснене . Дано не създава повече проблеми :P Голямо благодарско Колегата Станислав взе ли рендето -----------Гледам обикаляте по моргите , няма да откажа ако някой ми намери онея декоративни капачки сивите , дето закриват горния болт на стопа
            не! взе си Алфа 146 1.9JTD ходи до София да я взема остава в сектата

Коментар

ее браво Аз си мислех , че на 166 ще се хвърли , но не познах :P Тоя Смарт ме зариби много , ама къде ще слагам касетките с доматите -------Ице викаш тея корморанки от Метро ги бива . Хм как се замислям

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                ее браво Аз си мислех , че на 166 ще се хвърли , но не познах :P Тоя Смарт ме зариби много , ама къде ще слагам касетките с доматите
                аз ся съм със смарта ужат ти казвам като в саксия съм все едно и на легнал полицай имам чувството че ще се преобърна. пък как брамчи вътре страшна работа. това нее кола за каране !!!

Коментар

охо кои ще е със нови стикери а добо аз викам неделя сутринта към 9 щото после заминавам за свищов към 17-18 часа мн благодаря на колегата SilenceR

Коментар

Митак, моля те повози ме на този Смарт. Адски много ме кефят, но никога не съм имал възможноста да се возя

Коментар

coolboby написа:
                      Митак, моля те повози ме на този Смарт. Адски много ме кефят, но никога не съм имал възможноста да се возя
                      оууу брат недей ако имаш камани из бъбреците тогава само да ти кажа че бравото ще ти се строи като лимузина в сравнение с тоя дървеняк. по добре недеееей!не че неискам да те повозя нем бърка ама утре ще го връщам че нее работа. страхм мее е данему стане нещо че като знам окачването му какво е да те е страх да го караш чак.

Коментар

ам пали ли си гуменката ?
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Все пак държа!

Коментар

О Теодоре тя и мойта прай така.. гасне докат не загрей и мини оборити. Сега кат сменя там реглулатора ли ко е и ще видя ко ще стане и ако не ше видя и аз за моторче на обороти май май
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

coolboby написа:
                              Искам и аз и аз 600 Турбо ли е , ама тоя скоростен лост много детски go6o_vt слагай стикера , токувиж се появи някой фен в Свищов :P the_biggy явно е всеобщ проблем Само не ми казвай , че първа и втора ти влизат трудно Тоя регулатор май и моя си заминавал или какво беше казал адаша ти , че си заминава ЕГН-то се обажда , гледам и двете са ’94 . Време е за нещо по-ново , но кога

Коментар

бе и аз искам нещо по-ново . да кажем едно Стило Жтд. Ице ти 4 Корморана ли взе .. ?Тедо махаи ги тия динени кори отзад и слагаи нещо трябва да навестя Митака че съединителя да се види ...
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X