Що не звъннахте?Кажи сега, не в неделя!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:popara801 написа:Баце що така тия нашите демек ЛЕВСКИ пак падат?Аз лично се обзаложих за тоя мач,а тя ква стана пак падаме.Отдавна не съм ги гледал така безпомощни.Дано скоро се окупитиме,че си ебало майката.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
тая вечер с митака THE_BIGGY стана адската простоия нечовешка ще разправяме в неделя :P[/quote]Оф остей остей не е за разпряяне само дано тва коет " откраднах " да стане и ще съм 60 лв напредMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Колеги, ако нямате нещо против да ви досадя малко...Дали някой от Вас е срещал или знае нещо повече за това Стило!? :http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...530&f1=detailsVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колеги, ако нямате нещо против да ви досадя малко...Дали някой от Вас е срещал или знае нещо повече за това Стило!? :http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...530&f1=detailsFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:kiro_of_the_day написа:Колеги, ако нямате нещо против да ви досадя малко...Дали някой от Вас е срещал или знае нещо повече за това Стило!? :http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...530&f1=detailsVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Абе въртят ми се таквиз мисли в главата, но мислех да е някъде ранна пролет.Но от сега съм се разтършувал по сайтовете, че то знае ли човек...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
ам митак не го знам .., май го е отложил абе той има зор не ти кат такова ще дойде не го знам чесно казано кво е станало ам трябваше ми някво лосче за чистачки това онова .. ама не бяха същите то туй пунто апетитна хапка има греди предполагам това онова ПС: да ви кажя какъв странен СМС получих снощи на кърпен носител , някакъв колега си написал ника и града ст. загора и фиат форум и ми сложил кърпичката на чистачките :Д и неска се пуля кво е туи нещо :Pвсъщност е бил В.венциславовГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:ам митак не го знам .., май го е отложил абе той има зор не ти кат такова ще дойде не го знам чесно казано кво е станало ам трябваше ми някво лосче за чистачки това онова .. ама не бяха същите то туй пунто апетитна хапка има греди предполагам това онова ПС: да ви кажя какъв странен СМС получих снощи на кърпен носител , някакъв колега си написал ника и града ст. загора и фиат форум и ми сложил кърпичката на чистачките :Д и неска се пуля кво е туи нещо :Pвсъщност е бил В.венциславовживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
s00rry написа:не бе беше яко .. неска се пуля пуля .., ами колеги я кажете ако на свободна скорот (или по енерция ) пуснеш колата и тя огасва това какво е .. ? ? моторчето за празен ход е за почистване или ? става дума за алфа 145Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:s00rry написа:не бе беше яко .. неска се пуля пуля .., ами колеги я кажете ако на свободна скорот (или по енерция ) пуснеш колата и тя огасва това какво е .. ? ? моторчето за празен ход е за почистване или ? става дума за алфа 145
Коментар
-
JacK`DanielS написа:RoMeO_156_GTA написа:s00rry написа:не бе беше яко .. неска се пуля пуля .., ами колеги я кажете ако на свободна скорот (или по енерция ) пуснеш колата и тя огасва това какво е .. ? ? моторчето за празен ход е за почистване или ? става дума за алфа 145ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар