Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Що не звъннахте?Кажи сега, не в неделя!!!

Коментар

paralesa написа:
      popara801 написа:
      Баце що така тия нашите демек ЛЕВСКИ пак падат?Аз лично се обзаложих за тоя мач,а тя ква стана пак падаме.Отдавна не съм ги гледал така безпомощни.Дано скоро се окупитиме,че си ебало майката.
      Падат щот са наивни в защита,а в атака чакат топката сама да влезе Тъпа история,имам чувството понякога,че бездушието им е виновно за всичко...Тая игра се играе със хъс и сърце,те нямат нито едно от двете повечето,затова губят...Абе тея ЦСКА-то видя ли ги по- големи калъфи и от наще.Ама за всичко са виновни журналистите.Поне те така казват.Ама ясното е че нивото ни е такова не само във футбола.Ние ако работим една професия за 400 евро същата професия в Румъния да кажем е 800 евро.И във футбола е така.Ако тяхните заплати са 5000 евро на запад са 50000евро.Което значи 10 пъти по-ниски доходи а само 2 пъти по-малко работа.Което е жалко.Че ние работим по- малко е ясно но в пъти повече отколкото трябва. Саше,не знам за светофара,знам за сградата до него,голямата,че е водно стопанство. То от тях само един етаж им остана,останалото са други неща,а последния етаж са наши офиси...Но преди тая цялата сграда е била на водно стопанство,затова и името е останало от комунизмо :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

тая вечер с митака THE_BIGGY стана адската простоия нечовешка ще разправяме в неделя :P[/quote]Оф остей остей не е за разпряяне само дано тва коет " откраднах " да стане и ще съм 60 лв напред
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Колеги, ако нямате нещо против да ви досадя малко...Дали някой от Вас е срещал или знае нещо повече за това Стило!? :http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...530&f1=details
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Колеги, ако нямате нещо против да ви досадя малко...Дали някой от Вас е срещал или знае нещо повече за това Стило!? :http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...530&f1=details
            Това Стило е на мой приятел . Наистина го купи чисто ново . Не го кара много , до работа май предимно или извън града , поне из града не съм го засичал . Миналата седмица бях при него да ми остъклят един прозорец , но не видях табелата да го поразпитам :P Има бус и джип и може да му идва излишно Външно е запазено , много ми хареса този цвят на слънцеhttp://i34.tinypic.com/2iowsw.jpghtt...pgКолега да не си решил да минаваш на Стило :P Ако идваш насам се обаждай тук
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Това Стило е на мой приятел . Наистина го купи чисто ново . Не го кара много , до работа май предимно или извън града , поне из града не съм го засичал . Миналата седмица бях при него да ми остъклят един прозорец , но не видях табелата да го поразпитам :P Има бус и джип и може да му идва излишно Външно е запазено , много ми хареса този цвят на слънцеhttp://i34.tinypic.com/2iowsw.jpghtt...pgКолега да не си решил да минаваш на Стило :P Ако идваш насам се обаждай тук
              Абе въртят ми се таквиз мисли в главата, но мислех да е някъде ранна пролет.Но от сега съм се разтършувал по сайтовете, че то знае ли човек...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Абе въртят ми се таквиз мисли в главата, но мислех да е някъде ранна пролет.Но от сега съм се разтършувал по сайтовете, че то знае ли човек...
                Пожелавам ти да преминеш на по-нов автомобил :D Ако има нещо , ще съдействам Поне за това знам , че е купувано чисто ново , че по родните автокъщи не е много цветно положението ....

Коментар

ам митак не го знам .., май го е отложил абе той има зор не ти кат такова ще дойде не го знам чесно казано кво е станало ам трябваше ми някво лосче за чистачки това онова .. ама не бяха същите то туй пунто апетитна хапка има греди предполагам това онова ПС: да ви кажя какъв странен СМС получих снощи на кърпен носител , някакъв колега си написал ника и града ст. загора и фиат форум и ми сложил кърпичката на чистачките :Д и неска се пуля кво е туи нещо :Pвсъщност е бил В.венциславов
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Хаха,чак днес ли го видя
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

s00rry написа:
                      ам митак не го знам .., май го е отложил абе той има зор не ти кат такова ще дойде не го знам чесно казано кво е станало ам трябваше ми някво лосче за чистачки това онова .. ама не бяха същите то туй пунто апетитна хапка има греди предполагам това онова ПС: да ви кажя какъв странен СМС получих снощи на кърпен носител , някакъв колега си написал ника и града ст. загора и фиат форум и ми сложил кърпичката на чистачките :Д и неска се пуля кво е туи нещо :Pвсъщност е бил В.венциславов
                      Като не си си забърсал джама с кърпичката, пак добре ...а, иначе нали знаете-поради кризата вместо листче използвахме кърпичка..а и е по-средновековно някак си
                      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Явно голяма криза има , защото някой си е взел лепенката от Италфеста от стъклото ми (доста изпаднали хора имало .... ) Сигурно е нямал листче да си запише сайта

Коментар

не бе беше яко .. неска се пуля пуля .., ами колеги я кажете ако на свободна скорот (или по енерция ) пуснеш колата и тя огасва това какво е .. ? ? моторчето за празен ход е за почистване или ? става дума за алфа 145

Коментар

s00rry написа:
                            не бе беше яко .. неска се пуля пуля .., ами колеги я кажете ако на свободна скорот (или по енерция ) пуснеш колата и тя огасва това какво е .. ? ? моторчето за празен ход е за почистване или ? става дума за алфа 145
                            мойта така гаснеше като е студена , на място също понякога , та се оказа моторчето за празен ход . Сменено в Лъки СТАР сервиза и за сега е добре :P Играят ли му оборотите ? Ако са стабилни ще е нещо друго май ...

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              s00rry написа:
                              мойта така гаснеше като е студена , на място също понякога , та се оказа моторчето за празен ход . Сменено в Лъки СТАР сервиза и за сега е добре :P Играят ли му оборотите ? Ако са стабилни ще е нещо друго май ...
                              как е колата бре? пали ли брамчи ли :P

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                RoMeO_156_GTA написа:
                                s00rry написа:
                                как е колата бре? пали ли брамчи ли :P
                                ам до колкото разбрах .., ся ще я кара тай че е по селата някаде тоя моя човек , а в понеделник ще ви я предостави на при вас да видите кво що

Коментар

Working...
                                X