Митак,за онова пунто все забравям да ти кажа,че моя братовчед откак си купи бравото хич не се интересува от старата си...оставил я е на оня пич в сервиза на фиат -Ганелин,той да се занимава с нея,ако те интересува там може да я видишБаси моя шеф ме нерви,втори ден ме мотае кога ще дава заплати,че ми писна,искам да обувам Мария за зимата и да видя ще остане ли някой лев за ядене ли ще трябва да минавам на виетнамска диета(кучета и котки бол край блока)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JacK`DanielS написа:coolboby написа:Ебати катастрофата странна на бул. България....
Коментар
-
БРАТЯ И СЕСТРИ: :D НЯКОЙ АКО ЗНАЕ В РЕГИОНА ЗА ПУНТО НА ЧАСТИ ДА МИ СЕ ОБАДИ!!! ЧЕ МИ ТРБВАТ НЯКОЙ НЕЩА!!![/quote]Митаааак има едно Пунто на части точно над твойта има един строеж ии там е захвърлено едно бяло Пунто.. обади ми са ако искаш.. 0888 555 080...Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
бах мааму не мога да я разбера таз кола мойта кво иска Долях антифризец и сега като не пускам парно не забелязвам да губи течност,затова засега Митак няма да ти я водя,смисъла е никакъв да правим упражнения за луди,когато пак намалее течността(а аз съм сигурен ,че не съм луд и пак ще падне нивото) тогава ще видим... Абе мършава работа тия италианки ама кво да ги правиш,аз мойта въпреки магариите си я обичам като жената и тия магарии няма да ме откажат от италянките...Баси като си спомням колко слушах предубедени идиоти колко далеч трябвало да бягаш от италянска кола,а сега вече знам,че трудно ще сменя концерна,дори съм си набелязал следващата кола...като спечеля от тото-то и взимам едно чисто ново Добло с най-мощния дизелов двигател ама нищо неща нали...както и да е,имам чувството,че с кола,която не се разваля би било скучно и любовта ще изчезне я кажете къде да монтирам гумите,има ли значение? Вече реших какви ще са,но метро не предлагат монтаж :D и затова трябва да измисля къде да ги сложа,да работят бързо и качествено и да не са скъпчии някакви :D мислех за гумаджийницата под спортната,че работят до 19ч,нещо ме разочароваха гумаджиите на Йоновка,миналата година на реното не ми бяха оправили шуплите явно и на месеца трябваше по веднъж да помпам гуми. Гумаджийните срещу рактикер почти ги отписах,щото много натоварено там Я дайте по едно мнение къде работят хубаво,пък ще мисля.....между другото колко излиза една смяна на гуми,всмисъл махане от джантите на старите гуми,слагане на новите,вентили,ала бала...абе всичко. Нещо от сорта на 30лв ми се върти в главата но може и да помня грешноex.Мареа ТД100
Коментар
-
аз съм доволен от момчето на картала. има един комплекс с автомивки горе след като направиш оня големия десен завой и продължиш направо. след 200 метра някъде се пада. в комплекса бачка въпросният гумаджия. като цени съм доволен също, миналата година взех фулда от него на добра цена си спомням. иначе живея до тази гумаджийница на йоновка и минавам оттам всеки ден, но гуми там не правя. нещо не ми изглеждат надеждни майсторите. ама автомивката към тях си е ок.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар