Майтапа настрана,писал съм като малък Ама не е за мен,не че не мога,нямам нерви По повод гумите,така ми се иска едни фулди да изпраскам отпред ,а отзад квото имаДнес гледам една колица с фулди,завидях му на човека,споделих с един колега,че такива гуми ми се искат,а той ми вика много грозни били взех да се чудя,аз ли не съм нещо вред,откога гумите се избират по красота Айде тая седмица ще дават заплатите,ще мина покрай Митака да видим ще го бъде ли тоя теч или ше му е..м мамата и ще сложа и зимните обуща,щото не ме кефи това време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
мен също ме кефят фулдите , ама пък разни колеги тука из форума викат че имали слаб борд и правели балони лесно по бордюри ала бала..... тей че ще заложа на савата аз (за кой ли път го казвам да са ***) , хем са по евтинки....... "и са по красиви"Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
van_dal написа:Вчера ги гледах в Метро добри са им цените, а и шарката ми хареса, меки са, абе за цената стават.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
oki,ако в неделя и двамата сме на линия,ще ми ги дадеш,ма да не ти пука и да не са готови,зор нямам Сашо,где да намеря тоя антифриз,който ползваш,днес отивам в един магазин за автоаксесоари на мармарлийска 35(новия блок) и оня тъпунгер го питам има ли тая марка антифриз,ъой ме гледа тъпо,накрая ме пита ме пита за каква кола ще съм го ползвал,да ми препоръчал марка откога марката кола определя антифриза който да ползваш ама както и да е,нямах време да мина през краков 13,на ъгъла до Косер мнагазина,вероятно там ще го има.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:Ей туи Митака , златенн златенннн направо е косъм брат .., пфф че и звъненето го няма ! пръсваааааа благодарско :PFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:JacK`DanielS написа:s00rry написа:Ей туи Митака , златенн златенннн направо е косъм брат .., пфф че и звъненето го няма ! пръсваааааа благодарско :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар