Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Майтапа настрана,писал съм като малък Ама не е за мен,не че не мога,нямам нерви По повод гумите,така ми се иска едни фулди да изпраскам отпред ,а отзад квото имаДнес гледам една колица с фулди,завидях му на човека,споделих с един колега,че такива гуми ми се искат,а той ми вика много грозни били взех да се чудя,аз ли не съм нещо вред,откога гумите се избират по красота Айде тая седмица ще дават заплатите,ще мина покрай Митака да видим ще го бъде ли тоя теч или ше му е..м мамата и ще сложа и зимните обуща,щото не ме кефи това време
    ex.Мареа ТД100

Коментар

мен също ме кефят фулдите , ама пък разни колеги тука из форума викат че имали слаб борд и правели балони лесно по бордюри ала бала..... тей че ще заложа на савата аз (за кой ли път го казвам да са ***) , хем са по евтинки....... "и са по красиви"
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

който казва,че фулда не става,нека види тестовете на ADAC или както там се казвашеабре,корморана в метро още ли са на промоция?всмисъл,още ли на ония цени отпреди три седмици?
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Вчера ги гледах в Метро добри са им цените, а и шарката ми хареса, меки са, абе за цената стават.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ей туи Митака , златенн златенннн направо е косъм брат .., пфф че и звъненето го няма ! пръсваааааа благодарско :P
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

van_dal написа:
              Вчера ги гледах в Метро добри са им цените, а и шарката ми хареса, меки са, абе за цената стават.
              именно,че шарката изглежда добре,само се чудя още ли са на същата цена,щото мислех за дебица от кауфланд,ама промоцията им била само седмица и сега с по 20лв отгоре,ше ме извиняват,ама по гумаджийниците с монтажа ми е по-евтина дебица!!! Че си мисля,да ошляпам ли едни корморани за зимата,евтини са,а не съм чул оплаквания,ясно,че не са с качествата на мишелин пилот,ама не са и китайскирте дето съм харесал
              ex.Мареа ТД100

Коментар

взимай ги не му мисли.бащата кара 3 години с корморан че и аз миналата зима , и ся съм ги дал на Мимо да жули с тях Ице неделята може да ти нося фиат форум стикера... (стикерите де)

Коментар

oki,ако в неделя и двамата сме на линия,ще ми ги дадеш,ма да не ти пука и да не са готови,зор нямам Сашо,где да намеря тоя антифриз,който ползваш,днес отивам в един магазин за автоаксесоари на мармарлийска 35(новия блок) и оня тъпунгер го питам има ли тая марка антифриз,ъой ме гледа тъпо,накрая ме пита ме пита за каква кола ще съм го ползвал,да ми препоръчал марка откога марката кола определя антифриза който да ползваш ама както и да е,нямах време да мина през краков 13,на ъгъла до Косер мнагазина,вероятно там ще го има.
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

взимам го от бензиностанцията в чолаковци.... като спускаш от кръговото и вече свършат завоите и почваш да влизаш в квартала от ляво се пада бензиностанцията.4 лв литъра.средна хубост е тоз антифриз....

Коментар

s00rry написа:
                      Ей туи Митака , златенн златенннн направо е косъм брат .., пфф че и звъненето го няма ! пръсваааааа благодарско :P
                      хахахах... незнам барни кви са ги вършили ама направо са си оставили рацете !

Коментар

Днес the_biggy свири , ама като все блея Метнах ти , но малко късно :PРосене що си ходил при съмнителни майстори :P
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          s00rry написа:
                          Кой Барни да не е този сервиз който се намира до ОМВ -тата до млякото?
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                            JacK`DanielS написа:
                            s00rry написа:
                            Кой Барни да не е този сервиз който се намира до ОМВ -тата до млякото?
                            май май е там
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

абе нее там бе стига си лъгал! намира се гаража зад ЕКО-то което е в близост до мола там се минава зад екото по една черна уличка и в дъното на уличката е гаража им!БРАТЯ И СЕСТРИ: :D НЯКОЙ АКО ЗНАЕ В РЕГИОНА ЗА ПУНТО НА ЧАСТИ ДА МИ СЕ ОБАДИ!!! ЧЕ МИ ТРБВАТ НЯКОЙ НЕЩА!!!

Коментар

варви на онова място от кадето си взех джантите. Имат 2 пунтота за части, но предполагам едното нямада ти върши работа, защото и то е челен удар , но другото става ( това от което пернах джантарите )
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X