ицаа , жив здрав и много безаварийни с доня мария , аиде 7ч чаено партиии ама аре найстина всички кат ни питат кво искате да каем ЧАЙ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:аз също мисля че ще съм на линия.Ице честит рожден ден , жив и здрав да си .....ex.Мареа ТД100
Коментар
-
добре няма проблем за стикера , ако някой друг иска да казваама ти Ице какви искаш , за вътре или отвън ?туй браво от Ст.загора е мн лачено.викай му някой път да дойде да са запознаем , па и да видим колицата.п.с. моя стикер пак е отвънка ама не е мръднал да го *** ся кои ще се събираме не разбрах ...10 човека , ми 10 чая билковиCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Митака не вярвам да пие чай аз пък ще пия горещ шоколад :P стикерите са лесни,ще се намерим някак си . ама да видя колко време ще имам да ги направя че не се знае тази седмица колко работа имам.последните 2 ми се скъса гъза.особено сега тая както беше студено направо откачих в тоя студ навън.че съм и обещал на един друг колега за едни стикерчета,човека го бавя от незнам си колко време.ама като моя колега няма време и той да ги напечата и кофти става...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
van_dal написа:Абе нерези кво става, айде на черешата....Много ми е чудно защо някои хора искат да си слагат стикер на форума, като нито влизат във форума, нито идват по срещитеex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар