ей дебелаци, ко прайте бе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
uBoy написа:И аз искам такъв пенсионер, че да си оправя калника и капака че немога да го гледма така разноцветно :D .. базикам се радвам се Митак, че ти няма нищоMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Biggy много обикаляш в това дъждовно време днес Баси два дни се бях родил с една шкодичка 1,4 хтп от гресто и днес пак добрия стар омазан форд Два дни съм цивилен,половината ви изпозасякох в града и никой не ме отрази Явно трябва да си карам форда с надписите,че да се виждам...Сашо му вземам предимството той не вижда,Боби му святкам като луд с фаровете,реакция йок,за капак и "куршум тунинг" видех,като го засякох Иван днес ми идваше да се пръзна от смях сещайки се за италфестаex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Два дни съм цивилен,половината ви изпозасякох в града и никой не ме отразиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
[quote="paralesa"]Biggy много обикаляш в това дъждовно време днес Аз всеки път те мяркам като си по служебните коли как АБе неделя ко е такова времето ще се ходи ли някаде ???Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
paralesa написа:Biggy много обикаляш в това дъждовно време днес Баси два дни се бях родил с една шкодичка 1,4 хтп от гресто и днес пак добрия стар омазан форд Два дни съм цивилен,половината ви изпозасякох в града и никой не ме отрази Явно трябва да си карам форда с надписите,че да се виждам...Сашо му вземам предимството той не вижда,Боби му святкам като луд с фаровете,реакция йок,за капак и "куршум тунинг" видех,като го засякох Иван днес ми идваше да се пръзна от смях сещайки се за италфеста
Коментар
-
несъм бил аз аз ся циркулирам със едно такова http://www.carpages.co.uk/guide/@ima...an-qashqai.jpg
Коментар
-
JacK`DanielS написа:несъм бил аз аз ся циркулирам със едно такова http://www.carpages.co.uk/guide/@ima...an-qashqai.jpgMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
SilenceR написа:с коя кола съм бил че си ми взел предимството :D и къде е било туй по точноex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар