Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шибани манцифайки!!!Първо - прережда се неправилно без мигач и ме натиска. Второ хвърля си смачканата кутия от цигари по пътя. Трето завива без мигач!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilТва се случва след Валентина ..т.е. пред съда ..аз си карам в средна лента за бул.България..в дясно ми е БУС лента..а в ляво лентата за бул. Н. Габровски.. и както си карам изведнъж един полицай се натиска да ми влезе в платното без мигач, естествено не го пускам, но майка се смути и му дадох път в крайна сметка, но дълго го държах..той ме гледа странно в огледалото на светофара за България...после на Бел. шосе си хвърли кутия цигари смачкана през джама и си зави за КАТ без мигач, както се случи и на съда..........................

Коментар

paralesa написа:
      абе тия пенсионери няма ли най-сетне да им вземат книжките баси,поне от 3 подобни ситуации се разминаваме с колегите денем...
      Така е , и аз доста често попадам на тях . Вчера ще правя ляв завой на едно кръстовище , гледам срещу мен един дядка дал мигач ляв мигач (т.е мое дясно) и си завивам , а тоя си продължава напред и мигача си светеше докато го изгубих от поглед А най-редовния номер е някой спрял до тротоара да потегли и да ми сече пътя , както при Митака Голяма неприятност
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз също мн мразя някой да ми отнеме предимството .иде ми да не спра и да си продължа , да го перна , да може да цунка предния джам , ама тей пък аз ще съм виновен . несъобразена скорост и т.н. по-добре да не става... Митак твойта случка къде става , тъмно ли беше.... ами миналата вечер какво е ставало на 3-ти корпус незнам , ама имаше 4 патрулки и 10 полицая ...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
          аз също мн мразя някой да ми отнеме предимството .иде ми да не спра и да си продължа , да го перна , да може да цунка предния джам , ама тей пък аз ще съм виновен . несъобразена скорост и т.н. по-добре да не става... Митак твойта случка къде става , тъмно ли беше.... ами миналата вечер какво е ставало на 3-ти корпус незнам , ама имаше 4 патрулки и 10 полицая ...
          ами точно под мама миа 2 като завиеш за картала на 100м след крастовището точно пред гаража на тоя дето прави прегледи на газовите уредби та тоя същия е виновника за всичко това ша го е*а в дъртия П******С

Коментар

колеги според вас дали ще е хубаво ако отпред на предната броня сложя мрежа .. ?! сега като я правя .. ? ама си мисля за бяла ситна мрежя я кажете мнение ? нещо подобно май ., май макар че на снимката не ми харесва ама на живо мисля че ще седи по добре . ?
            Прикачени файлове
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

данесъм чул!!! ти ко селски тунинг ли ше правиш? по добре черна мрежа от сивата!!!!!!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                данесъм чул!!! ти ко селски тунинг ли ше правиш? по добре черна мрежа от сивата!!!!!!
                Хаха как го насоли :D Аз съм за черна мрежа , тези сивите не ми харесват на тъмна кола chandler засечен в ректората
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

добре де ....... ама за черната мрежя ще ми разрешите ли .. ? :Д хах
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Росене аз сам ЗА .. Митак оцениха ли щетите ? и дали ша стигнат за Някои Т.мотор ?
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Росене аз ко ти казах по скайп ве или черна (за нея съм повече) или сиво .... ама кат се замисля пак ще е тъпо сиво.по-малко от бялото де , ама все пак

Коментар

d0b0 написа:
                        Росене аз сам ЗА .. Митак оцениха ли щетите ? и дали ша стигнат за Някои Т.мотор ?
                        утре ще идват да снимат за 2-ри оглед. ам на теб ко стана снесоха ли кеша?Росене нерез такъв! стига с тия цигании бе стига бе нети ли писна? на черна кола сиви мрежи я се замисли малко...!

Коментар

за сивото аз го казах де макар че отначало му виках да е черно ..... [20:28:52] СиленцеР каза: мреята нqма да е ло6а[20:28:57] СиленцеР каза: ама трqq да е по семпла[20:29:01] СиленцеР каза: да не се набижа на о4и[20:29:13] СиленцеР каза: дайе мойе и 4ерна да е ...[20:29:16] СиленцеР каза: 6от си 4ерен целиq[20:29:36] дУстман` каза: ли ..[20:29:36] дУстман` каза: аз си мислеь за бqла[20:29:37] дУстман` каза: незнам[20:29:38] дУстман` каза: :D

Коментар

ам Митак казаха до кам 20-25 някаде ,дефакто 1 месец ,че ма били разследвали нещо .... енуче са доста добри паричките .... ся гледаме да земим някои Т мотор .. ако излезе нещо викаи
                            dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                              ам Митак казаха до кам 20-25 някаде ,дефакто 1 месец ,че ма били разследвали нещо .... енуче са доста добри паричките .... ся гледаме да земим някои Т мотор .. ако излезе нещо викаи
                              хахахаха значи да съм жив и здрав :P хахахха. като снесът ше черпиш! ей ама съм нахален тцтцтцт

Коментар

че мн ясно е Митак .. да си ни жив и здрав и да караш Турбо моторче
                                dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Working...
                                X