Шибани манцифайки!!!Първо - прережда се неправилно без мигач и ме натиска. Второ хвърля си смачканата кутия от цигари по пътя. Трето завива без мигач!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilТва се случва след Валентина ..т.е. пред съда ..аз си карам в средна лента за бул.България..в дясно ми е БУС лента..а в ляво лентата за бул. Н. Габровски.. и както си карам изведнъж един полицай се натиска да ми влезе в платното без мигач, естествено не го пускам, но майка се смути и му дадох път в крайна сметка, но дълго го държах..той ме гледа странно в огледалото на светофара за България...после на Бел. шосе си хвърли кутия цигари смачкана през джама и си зави за КАТ без мигач, както се случи и на съда..........................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:абе тия пенсионери няма ли най-сетне да им вземат книжките баси,поне от 3 подобни ситуации се разминаваме с колегите денем...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
аз също мн мразя някой да ми отнеме предимството .иде ми да не спра и да си продължа , да го перна , да може да цунка предния джам , ама тей пък аз ще съм виновен . несъобразена скорост и т.н. по-добре да не става... Митак твойта случка къде става , тъмно ли беше.... ами миналата вечер какво е ставало на 3-ти корпус незнам , ама имаше 4 патрулки и 10 полицая ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:аз също мн мразя някой да ми отнеме предимството .иде ми да не спра и да си продължа , да го перна , да може да цунка предния джам , ама тей пък аз ще съм виновен . несъобразена скорост и т.н. по-добре да не става... Митак твойта случка къде става , тъмно ли беше.... ами миналата вечер какво е ставало на 3-ти корпус незнам , ама имаше 4 патрулки и 10 полицая ...
Коментар
-
за сивото аз го казах де макар че отначало му виках да е черно ..... [20:28:52] СиленцеР каза: мреята нqма да е ло6а[20:28:57] СиленцеР каза: ама трqq да е по семпла[20:29:01] СиленцеР каза: да не се набижа на о4и[20:29:13] СиленцеР каза: дайе мойе и 4ерна да е ...[20:29:16] СиленцеР каза: 6от си 4ерен целиq[20:29:36] дУстман` каза: ли ..[20:29:36] дУстман` каза: аз си мислеь за бqла[20:29:37] дУстман` каза: незнам[20:29:38] дУстман` каза: :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар