Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ае ко напраи фе !
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

JacK`DanielS написа:
      красавец е нали
      Възможно е да се случи на всеки.Прилича на малка дистанция при движение по централната улица на В.Търново с поглед насочен към тротоарите :D КАто гледам и чорби има изтекли а?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

не нее от липса на дистанция просто си карах по пътя и един дядо на видима възраст 60г. със Сеат Толедо паркиран до тротоара изведнъж реши че трябва да направи обратен завой. незнам тия хора нямат ли огледала. и го засякох лошо добре стана малко си одарих глвата във сенника и си навехнах китката ама ни6то ми няма та вината е негова аз съм чист като момина салза тия чорби отдоло е антифриз. радиатора здаде багажа.

Коментар

Ах тея ксенони ...Какво се случи бе Митак? Струва ми се, че в тоя случай май ти си виновен???????

Коментар

митак сега е времето за един "бед лоок " мислиш ли ? тцтц тц отиде амортизацията ...
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

coolboby написа:
              Ах тея ксенони ...Какво се случи бе Митак? Струва ми се, че в тоя случай май ти си виновен???????
              и със какво е виновен Митака я се поясни че аз не ги разбирам тези работи.кажи на такива като мен дето не знаят , та да се научат.
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Щом той излиза от място значи вината е негова.Много е зле ама се случва.Втакива ситуации се вика добре че няма ударени.Ще изправите ламаринките и всичко е ОК.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

SilenceR написа:
                  coolboby написа:
                  и със какво е виновен Митака я се поясни че аз не ги разбирам тези работи.кажи на такива като мен дето не знаят , та да се научат.
                  Сашо, не се пали бе, в мензис ли си. Виж, че постовете са ни в едно и също време. Не подозираш ли, че съм почнал да пиша мнението си малко по-късно от Митака и сме се засякли...

Коментар

не се паля , не съм в мензис , спокойно бе ти пък ме почна веднага на пръв поглед от написаното ти всеки би се замислил..... помисли малкоа и не всеки гледа часът на отговора.... :D
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ето ситуацията 1:1 със рисунката на протокола.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        ето ситуацията 1:1 със рисунката на протокола.
                        Е ами той ти сече пътя кво по-ясно от това.Всичко е ясно.Ти си невинен и да си търсишм правата.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Това къде се случва?

Коментар

Тццццц гадно, таман го беше излъскал, новата боичка....гадното е, че ще има чакане докато хиените изплатят щетата. А отдолу здраво ли е, окачването, гредата?
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

абе тия пенсионери няма ли най-сетне да им вземат книжките баси,поне от 3 подобни ситуации се разминаваме с колегите денем...
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

И аз искам такъв пенсионер, че да си оправя калника и капака че немога да го гледма така разноцветно :D .. базикам се радвам се Митак, че ти няма нищо
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X