Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    Митак какво те беше прихванало че така беше пристъргал пунтьо.тедо пред тебе сигурно се е видял в чудо ТЕдо ти видя ли ме кат ти свирнах до сладкарницата ...
    Хаха чудя се отначало какъв е тоя ксенон зад мен и блея , то било Митака Теб те видях , но малко късно . Видях някаква кака вътре обаче Yellow_Flash_Colorz_PDT_02П.С. да си признава кой е колегата с червеното габровско Купе :P
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тва купе и аз го видях днеска някаде... ма каде точно...........П.С. да си признава кой е колегата с червеното габровско Купе :P[/quote]
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

paralesa каде си ве Вратариу :D Аз мога да кажа ,че срещата в Неделя беше мн добрра
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Тук съм бре,малко ме наболява кракът,че съм се шибнял някъде...не помня къде...малко коляното беше поотекло,но мина след усърдно мазане с някакви мазила и малко стъпалото изместих,като скачах на един покрив,но инъче всичко е наред...Ква среща бе Добо,кви 5хил марки,това беше някаква шибана пародия,на дузпите така им се наляха краката на мойте балъци,че накрая викам,поне едната дузпа аз да я бия,да знам що е изтървана Баси не разбраха,че играя не само да ритат,а и накрая да вземем някой лев от наградния фонд,две дузпи не ни стигнаха Ама кво да се прави,от тия дето ритахме,само трима помнят как ме носиха довкъщи пиян,след едно първо място От тогава съм със жената и не смея така да се освиня Ако знаеха колко сладко се пие и яде на корем,че и накрая пара да остане за падаръци,нямаше да се плашат така от играта...Между другото пазете се,тия дни съм с фордя и се целя в идиотите ,сечащи ми пътя...дано се случи някой да сбърка,щото няма да му простя,явно това е начина да се отърва от тая мършава кранта
          ex.Мареа ТД100

Коментар

аз вече съм зазимил фиатя ... най рано така като гледам януари се очаква включванее :P
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
              аз вече съм зазимил фиатя ... най рано така като гледам януари се очаква включванее :P
              Какво му са е случило?

Коментар

Моя фиат пак ми направи един от многобройните к*венски номера . Като спирам на нагорнище , паля , тръгвам и .... умира .... не качва отначало над 1000 оборота Пуу писна ми от него

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                  Моя фиат пак ми направи един от многобройните к*венски номера . Като спирам на нагорнище , паля , тръгвам и .... умира .... не качва отначало над 1000 оборота Пуу писна ми от него
                  И при мен е така споко
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Утре съм при Митака да си каже диагнозата , дано успея . Много странна кола , всеки ден с нов проблем , стария изчезва Дух ли има вътре Дано ме изкара зимата А Купето спира срещу корпус 4 / Радиото , днес пак беше там

Коментар

ами кво трябва го постегна малко .., че ако и за скраб го закарам и от там ще ме върнатт :P
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

То няма да останат хора за сбирките , само който е в движение Митак видя ли за Каябата :P

Коментар

ае каква катастрофа е станала неска на южния възел1 опърдял кайсиите
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                            ае каква катастрофа е станала неска на южния възел1 опърдял кайсиите
                            муно туй за кайсиите беше много грубо !!! Митак лепнахте ли на бялата мареа карбона.... на капачката за резервоара ...? :D
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Колеги моля за малко информация .Интересувам се от фирма която прави тапицерии на коли и по таблата и по седалките.ако имате някакво инфо много ще съм благодарен
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

красавец е нали

Коментар

Working...
                                X