SilenceR написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тук съм бре,малко ме наболява кракът,че съм се шибнял някъде...не помня къде...малко коляното беше поотекло,но мина след усърдно мазане с някакви мазила и малко стъпалото изместих,като скачах на един покрив,но инъче всичко е наред...Ква среща бе Добо,кви 5хил марки,това беше някаква шибана пародия,на дузпите така им се наляха краката на мойте балъци,че накрая викам,поне едната дузпа аз да я бия,да знам що е изтървана Баси не разбраха,че играя не само да ритат,а и накрая да вземем някой лев от наградния фонд,две дузпи не ни стигнаха Ама кво да се прави,от тия дето ритахме,само трима помнят как ме носиха довкъщи пиян,след едно първо място От тогава съм със жената и не смея така да се освиня Ако знаеха колко сладко се пие и яде на корем,че и накрая пара да остане за падаръци,нямаше да се плашат така от играта...Между другото пазете се,тия дни съм с фордя и се целя в идиотите ,сечащи ми пътя...дано се случи някой да сбърка,щото няма да му простя,явно това е начина да се отърва от тая мършава крантаex.Мареа ТД100
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Моя фиат пак ми направи един от многобройните к*венски номера . Като спирам на нагорнище , паля , тръгвам и .... умира .... не качва отначало над 1000 оборота Пуу писна ми от негоMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар