Митак следваща стъпка ---> ЛАМБО ДООРС ! дай да ги ударим с майсторлък ?! :P
батка имам чертежите как се прави само ми тряаат амотрисьорчета и малко жилязо може и това да стане някой ден ако ме ухапе кучето може и да го сатворя Боби... кво се напъваш като глист на буца пак си ходил да мърлиш мааму стара ква беше тая девойка с тебе а? а? (само неми казвай пак че е била майкати! няма да ти повярвам)
Митак, аз включих на 5-та и не съм подавал повече. Пък ти тогава ми се изряза на 3-та вероятно!Довечера ви искам всички в 19:00ч.Тогава ще е студено за Арбанаси!!! SPS по-добре
Митака и Боби кво сте правили е .... аз за довечера , дано баща ми да върне линейката че реното нещо акумулатора ли кво , не ще да пали и ми взе линейката
Митак и аз искам такова отваряне, дали ще може да се измисли и при мен един такъв чалъм? Отдавна се каня да си направя при мен, че и без това щеката ми е полусчупена.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
the_biggy,видях те на качица,но вече се разминавахме като те въдях,че си ти...Тая вечер съм пас,кракът ми е надут,няма пари,няма нафта,не ми се мърда отвкъщи...
Митак какво те беше прихванало че така беше пристъргал пунтьо.тедо пред тебе сигурно се е видял в чудо ТЕдо ти видя ли ме кат ти свирнах до сладкарницата ... колегата Ирфан вика добре че пунтото спира , хехе :D
Коментар