вазаПпПп ваааа колегии деса губит в Неделя не додухте ся не пишитее.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Лесна е тя ваща аз трябва да сложа миналогодишните зимни гуми на тенекиените джанти и съм готов за зимата На някой да му се намира черен спрей, ако му е останал от нещо, че ми трябва да пръсна двете джанти отзад, дори и да не е черен, че не ми се купува нов.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Fresh написа:JacK`DanielS написа:s00rry написа:хах а не бе простотия имаше яко .., ма ако и времето беше хубаво щеше да е друго .., гената танкиста на връщане го ударили хах :P
Коментар
-
strajaro написа:Fresh написа:JacK`DanielS написа:s00rry написа:хах а не бе простотия имаше яко .., ма ако и времето беше хубаво щеше да е друго .., гената танкиста на връщане го ударили хах :PА ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!
Коментар
-
То ква риба, май по това време се ходи за шутка....ппппп тва щука на мен ми се ходи някъде, ама да си начеша крастата, в смисъл да знам, че има едри парцали не да се мотам по реките за мишоци...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
paralesa написа:някой да има идея чие пунтото с номер вт9889 или нещо подобно с по две повтарящи се 88 и 99...тъмни сиво на цвят уж било по тъмно от моето сиво тоест. Един колега искаше да му предам поздрави на майка муFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар