Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз май ще пропусна тая седмица релаксс
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Еми и аз няма да ходя.. то няма смисъл, времето е лошо, а и нали вчера се видяхме ..
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Пълен рералкс съм, след вчера не вярвам на някой да му се ходи на сбирка.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз съм си вкъщи ине смятам да мърдамМитака днес как стресна колегата,пукнах се да се хиля,щото го видях в огледалата какво се кани да направи
          ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
            аз съм си вкъщи ине смятам да мърдамМитака днес как стресна колегата,пукнах се да се хиля,щото го видях в огледалата какво се кани да направи
            хахахах аз те видях още като минахте пред полтава и от там ви следвам той твоя колега да се разва че него изпреварих на ръчна и на мръсна 2-ра че тоя завой на картала съм го научил на изуст дръпна ли му се фашкията :P

Коментар

Митака пак е рендосвал черньо Ице на Корморана ли се спираш последно :P
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Митак даваш ли курсове по майсторско
                Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
                  Митак даваш ли курсове по майсторско
                  Аз давам

Коментар

the_biggy написа:
                    Аз бях в колата на Гената като ни удариха.. преди вхгода за Пистата... едно Браво пред нас нацепи спирачки и ние нацепихме зад него и някой колега с една Алфа 145 миля или 146 не съм сигурен се надъни зад нас .. но баси късмета и здраво Браво нищо му нямаааааа , ама нищо даже и драскотина... дет вика Гената " се отзад ма удрят и се нищо ми няма " хаха ... а колегата с Алфата само май леко спукан бъбрек на маската.. така ли са нарича не знам
                    На първо място искам да дам своето извинение на колегите за неприличното ми влизане в бронята на Бравото! Искам също да поясня, че причината за това не беше от временно слабоумие или самозабряване от моя страна. По принцип съм здравомислещ и хладнокръвен шофьор... ... както и да е! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Групата от Пловдив тръгна 30-на секунди пред мен и реших да не изоставам за да караме в колона. Точно преди да стане инцидента един автомобил премина по лявата лента, а аз започнах да ускорявам за изпреварване едновременно с това. В същия момент колегите пред мен набиха спирачки... ... реакцията ми беше мигновенна, ABS-а свърши чудесна работа, ама всичко това беше недостатъчно! Членът Форсакен се возеше с мен, та малко се стресна, но и двамата съжалихме за лошото изпълнение.Всички колеги, които са били в Бравото имат черпене от мен! А сега ще пускам обява, че търся новата предна маска от фейслифта на 145. Ако някой види да свирка!
                    Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                    Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                    BlueStorm transforms . . .
                    . . . !!!

Коментар

Чак публично извинение не е нужно. Не съм бил в колата. Щом сте живи и здрави значи всичко е наред!!!На всеки се случва.

Коментар

тва е важното да сме живи и здрави ... ! другите неща се оправят някак !!! пък и колата ми се оказа доста здрава ... хахах

Коментар

оооооо мара бе не си се появявал от 100г. във форума :D
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Е все пак задната броня на бравото има два буфера отдоло и като се има предвид че е пластична би трябвало да няма бели при лек удар.Но хората са казали сух от водата не се излиза.И при нас имаше изпълнения ама всичко се размина безпроблемно.Все пак на колегата Кромата е доста корава отпред.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Едно леко въпросче с много предварителни благодарности.Дали стават карета с полуоски от БРАВО1.6 за 1.8?
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

SilenceR написа:
                                абе верно Ванката има право , аз ако обиколя 5 гумаджийници , 5 различни цени ще ми дадат...Ице не ходи ли до марктрейд бе братайде да се похваля вече съм с нов капак.няма вече олющен лак , няма нищо.(ама калниците олющени )
                                Сашо днес минах през марктрейд,цените са поносими,савите моя размер бяха 100 лв,мисля,че твоя ще са 6-7 по-евтиниАз специално си харесах едни гуми,някой сега може да се смее,че са китайски,марка не помня...Продавача за тях ми каза,защото според него са качествени,били по технология на мишлен,вече всички си знаем,че вероятно метвериала не е толкова качествен,но все пак...моя размер от тия гуми бяха по 70 и малко горница,показа ми две гуми за сравнение,мишлена и тая китайската-шарката беше 1към 1 две цветни ленти ако ги нямаше на китайката все едно гледаш същата гума....Абе най-вероятни тия китайските ще слагам ако не събера пари за фулда :D Па ще си бера гайлето вече ако нещо не са добриЧе тъй де избора ми ще е между корморана и тия ще реша след двайсти по заплатено време и отивам направо да ги слагам
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X