хахах лудница е ванката .. ами някой друго клипче имате ли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз също бях в Габрово,тъкмо хвърчаха линейките ката бях в града,после минах покрай катастрофата,вадеха някой от зад,не съм спирал и без друго имаше достатъчно сеирджии и малко помощници,още един сеирджия не им трябвашеУдара е бил жесток,как е станало не знам,но джипа им беше влезнал във десните врати и беше омачкал много...в нета инфо не намерих,гадна история,жена ми през целия път трепери до домаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Аз бях в колата на Гената като ни удариха.. преди вхгода за Пистата... едно Браво пред нас нацепи спирачки и ние нацепихме зад него и някой колега с една Алфа 145 миля или 146 не съм сигурен се надъни зад нас .. но баси късмета и здраво Браво нищо му нямаааааа , ама нищо даже и драскотина... дет вика Гената " се отзад ма удрят и се нищо ми няма " хаха ... а колегата с Алфата само май леко спукан бъбрек на маската.. така ли са нарича не знамMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Аз бях в колата на Гената като ни удариха.. преди вхгода за Пистата... едно Браво пред нас нацепи спирачки и ние нацепихме зад него и някой колега с една Алфа 145 миля или 146 не съм сигурен се надъни зад нас .. но баси късмета и здраво Браво нищо му нямаааааа , ама нищо даже и драскотина... дет вика Гената " се отзад ма удрят и се нищо ми няма " хаха ... а колегата с Алфата само май леко спукан бъбрек на маската.. така ли са нарича не знам
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:хах а не бе простотия имаше яко .., ма ако и времето беше хубаво щеше да е друго .., гената танкиста на връщане го ударили хах :PА ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!
Коментар
-
Fresh написа:JacK`DanielS написа:s00rry написа:хах а не бе простотия имаше яко .., ма ако и времето беше хубаво щеше да е друго .., гената танкиста на връщане го ударили хах :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар