Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахах лудница е ванката .. ами някой друго клипче имате ли ?
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

аз също бях в Габрово,тъкмо хвърчаха линейките ката бях в града,после минах покрай катастрофата,вадеха някой от зад,не съм спирал и без друго имаше достатъчно сеирджии и малко помощници,още един сеирджия не им трябвашеУдара е бил жесток,как е станало не знам,но джипа им беше влезнал във десните врати и беше омачкал много...в нета инфо не намерих,гадна история,жена ми през целия път трепери до дома
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз бях в колата на Гената като ни удариха.. преди вхгода за Пистата... едно Браво пред нас нацепи спирачки и ние нацепихме зад него и някой колега с една Алфа 145 миля или 146 не съм сигурен се надъни зад нас .. но баси късмета и здраво Браво нищо му нямаааааа , ама нищо даже и драскотина... дет вика Гената " се отзад ма удрят и се нищо ми няма " хаха ... а колегата с Алфата само май леко спукан бъбрек на маската.. така ли са нарича не знам
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

дано другата година да не пропусна
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Младен трябваше да дойде с буса , да им покаже Фиат
            coolboby написа:
            Бъбрек е на БМВ
            На Алфа му викат сърце
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

the_biggy написа:
              Аз бях в колата на Гената като ни удариха.. преди вхгода за Пистата... едно Браво пред нас нацепи спирачки и ние нацепихме зад него и някой колега с една Алфа 145 миля или 146 не съм сигурен се надъни зад нас .. но баси късмета и здраво Браво нищо му нямаааааа , ама нищо даже и драскотина... дет вика Гената " се отзад ма удрят и се нищо ми няма " хаха ... а колегата с Алфата само май леко спукан бъбрек на маската.. така ли са нарича не знам
              Бъбрек е на БМВ

Коментар

JacK`DanielS написа:
                s00rry написа:
                хах а не бе простотия имаше яко .., ма ако и времето беше хубаво щеше да е друго .., гената танкиста на връщане го ударили хах :P
                каде са го ударили бе ???в габрово имаше зверска катастрофа с един загинал ужас ви казвам минахме покрай тях. а после на следващото крастовище един колега от ланча форума тъкмо се прибираше от феста и един с една астра го однесе на светофара. абе ко да ви кажа безумници колкото искаш после на моста на рачо ковача един с един голф 2 щеше да помете една лагуна ама спря на една боя.
                Това за колегато от Ст. Загора с LANCIA-та леко мина на жълто и една ДЖЕТТА го удари от ляво но и на 2-мата им няма нищо с по един фар се разминаха
                А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Fresh написа:
                  JacK`DanielS написа:
                  s00rry написа:
                  хах а не бе простотия имаше яко .., ма ако и времето беше хубаво щеше да е друго .., гената танкиста на връщане го ударили хах :P
                  каде са го ударили бе ???в габрово имаше зверска катастрофа с един загинал ужас ви казвам минахме покрай тях. а после на следващото крастовище един колега от ланча форума тъкмо се прибираше от феста и един с една астра го однесе на светофара. абе ко да ви кажа безумници колкото искаш после на моста на рачо ковача един с един голф 2 щеше да помете една лагуна ама спря на една боя.
                  Това за колегато от Ст. Загора с LANCIA-та леко мина на жълто и една ДЖЕТТА го удари от ляво но и на 2-мата им няма нищо с по един фар се разминаха
                  живи сме здрави сме към 22 часа се прибрахме

Коментар

На Стара Загора не им върви по форумски сбирки.Миналия път като ни бяха на гости на Шипка имаше пак инцидент!

Коментар

coolboby написа:
                      На Стара Загора не им върви по форумски сбирки.Миналия път като ни бяха на гости на Шипка имаше пак инцидент!
                      това няма да ни откажи да идвамеи една молба някои ако знае фар и мигач за крома леви моля да пише

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        Младен трябваше да дойде с буса , да им покаже Фиат
                        coolboby написа:
                        Бъбрек е на БМВ
                        На Алфа му викат сърце
                        аз ако бях дошъл с буса щях да събера половината фест при мене да гледат как това чудо варви още

Коментар

ае неска ко ша праим е ? аиде сички на стадиона 19:00
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

съмнява ме някой да дойде па ако се посаберете аз може да намина междодругото, тва раздутото пунто к`во е ? понавървява ли или само плаши със външния си вид ?
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ми ако кажете ще напрайм сбирка мен не ме бърка ... Ама искам който може да каже тук да видя има ли смисъл да се събираме
                              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

uBoy написа:
                                съмнява ме някой да дойде па ако се посаберете аз може да намина междодругото, тва раздутото пунто к`во е ? понавървява ли или само плаши със външния си вид ?
                                Доста понавървява
                                А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Working...
                                X