Ице ходих днес под спортната гумаджийницата и САВА за 175 / 70 / 14 е 89 лв като в цената има 1 год гаранция и монтаж безплатен.тей че мисля че си заслужава.там ще ходя като му дойде времето .... доло зад Кольо стъкларя дето Ванката вика сиг ще е с 5-6 лв по евтино ...
Ето малко снимки от Междене, жалко че времето ни изигра, отначалото изглеждаше добре, но след като падна мъглата и почна да става студено направо се равали купоня, то ни бира да ти се допие, нито да се пораздвижиш малко, всички под чадърите и това е. http://vandal1886.snimka.bg/?user,albums
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
абе кво майсторко бе те несе виждаха колчетата от маглата ни си тръгнахме преди това Боби я ги качи някаде другаде че ми пише че ми е изчерпан лимита или ми ги прати по скайпа!
ама днес Ванката (Праслан) направи най голямото шоу -Най добрия изчистен тунинг хахахахахахахах. разбирасе рекламата на сервиза напрао скъса синджира -сменил съм ремаци ролки масла филтри и една свеш в авто комплекс Лъки Стар Велико Търново и чип тунинг от авто комплекс.... ама на кого колата сабра най много хора а? на роската благодарение на моя милост хахахах клапата върши работа брат
хах а не бе простотия имаше яко .., ма ако и времето беше хубаво щеше да е друго .., гената танкиста на връщане го ударили хах :P
каде са го ударили бе ???в габрово имаше зверска катастрофа с един загинал ужас ви казвам минахме покрай тях. а после на следващото крастовище един колега от ланча форума тъкмо се прибираше от феста и един с една астра го однесе на светофара. абе ко да ви кажа безумници колкото искаш после на моста на рачо ковача един с един голф 2 щеше да помете една лагуна ама спря на една боя.
Коментар