Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

JacK`DanielS написа:
    paralesa написа:
    ей да не разбира жена ми,че съм я нарекъл така,че отивам на дръвника после
    то това е ясно аз тъкмо щях да те питам ако женати разбере кво ще стане айде утре те чакам
    митаче .. нещо бравока сдаде багажя .. тая вечер почна да работи на 2 цилиндъра на 3 ... да придърпва и т.н ... това свещи ли ш да са или дюзи ? аз свещите оня ден сложил малко различни 3 денсо и 2 бош .. ?дали може да е от това ? утре ще да го видим
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
      митаче .. нещо бравока сдаде багажя .. тая вечер почна да работи на 2 цилиндъра на 3 ... да придърпва и т.н ... това свещи ли ш да са или дюзи ? аз свещите оня ден сложил малко различни 3 денсо и 2 бош .. ?дали може да е от това ? утре ще да го видим
      ти не се ли изтреля около 11 и нещо покрай Искра тази вечер
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

за савата търсете до колио стъкларq имат добри цени но не ви препоръчвам да ги монтирате там.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Аз не препоръчвам от там да си вземате гуми щото всичките там са турски гуми и не си струва да си ги купувате от там

Коментар

тая сутрин ходих до тоя дето над фиат сервиза,за 185/65/14 ми искаше 100лв...това говорим за Сава,което за мен е абсурдно малко,тъй,.че ми отпада като вариант
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Казвайте сега утре ко ше стааааааааааааааааааааа колко на стадиона последно ?
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Разбрахме се 08:30, ако не се лъжа за да може 08:45 08:50 да тръгнем

Коментар

mimo_8 написа:
                  Аз не препоръчвам от там да си вземате гуми щото всичките там са турски гуми и не си струва да си ги купувате от там
                  Откъде имаш информация, че са им турски гумите? Аз второ лято карам с "турски" гуми Барум купени от тях и нямам никакви проблеми. Савата, която купих миналата зима също е перфектна. Не им правя реклама, но имат добри цени като за бедни фиатаджии, сега ако някой иска да даде 100лв. за гума, която се продава по 80 и струва не повече от 50 да действа.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Шефа на това място е комшия на един френд и той ми каза щото и аз мислих от там да си взема някви по евтини гуми, но ми препоръча да не си звемам.

Коментар

Митак нали ще пуснеш черната сила на майсторското

Коментар

абе верно Ванката има право , аз ако обиколя 5 гумаджийници , 5 различни цени ще ми дадат...Ице не ходи ли до марктрейд бе братайде да се похваля вече съм с нов капак.няма вече олющен лак , няма нищо.(ама калниците олющени )
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Къде го боядисва и доволен ли си

Коментар

SilenceR написа:
                            абе верно Ванката има право , аз ако обиколя 5 гумаджийници , 5 различни цени ще ми дадат...Ице не ходи ли до марктрейд бе братайде да се похваля вече съм с нов капак.няма вече олющен лак , няма нищо.(ама калниците олющени )
                            нямах време да мина през марктрейд,аз едва минах 17 часа покрай сервиза,че да си взема колата,камо ли да обикалям да търся...до ония ходих просто защото навръщане от Лъки Стар са ми по път Аз я харесвах колата ти с тоя капак,отиваше и :D гледам и моя е почнал,голяма шитня,ама не го мисля,външно да не мяза на нищо,ама да е здрава и да ми вози задника.
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              Митак нали ще пуснеш черната сила на майсторското
                              така мисля ще видим и ма време :P Дакажа че Колегите kiler_4o i "Biker_boy" и мисля че още някой беше утре сутринта са със. тая вечер ги видях и се разбрахме също така и колегата "knijkata" от русе и той ще е с нас айде лека утре сабахлаим ше се видим :Pнякой ако него марзи да направи едно пребриояване

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                Къде го боядисва и доволен ли си
                                един комшия на мой колега.той момчето някъде на твойта възраст 89-90 набор.утре ще я видя на слънце как е , ако има слънце де.нали го дават да вали.инъче докат го слагах в гаража добре мязаше.пак ще е файда за разлика от предното му състояние.утре може да намина да видя гумите в туй под спортната ако имам време и ще пиша кви са цените. да одим да купуваме че не се знае кога ще ни завари снега.! :D
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X