аз още отдавна съм ви казал че няма да мога да дойда , ко да напрая ся голяма работа . догодина ще отида . да сме живи и здрави дотогаваа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RoMeO_156_GTA + колега van_dal Stenli coolboby + the_biggy JacK`DanielS paralesa + коркондилка d0b0 s00rry stenli_m praslan GbGz Irfan (пича с мареата(бялата перла))Павлин - зелена Брава колегите от Дряново + евентоално още 3 Алфи + евентуално wrc и kochev от Алфа форума А на тримата (те си знаят кои са) ще им пишем по едно голямо отсъствие
аз още отдавна съм ви казал че няма да мога да дойда , ко да напрая ся голяма работа . догодина ще отида . да сме живи и здрави дотогаваа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре бе дивак вие от сутринта ли ще започвате рд-то?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
ми направо си ми реже главата откъм кръста,кво се случва :D идвам утре сутрин,само да оставя едни гуми от злочестата кола на братовчед ми и ще дойда,ако не закъснея,към 9 съм там
я кажете къде в търново мога да намеря гумаджийница предлагаща тази гума http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...65-p-1307.html не се сещам какво ми предлагаха на улЙоновка на гумаджийницата под у-ще Бачо Киро...но срещу практикер със сигурност преди три седмици нямаше такава гума...В тип-топ не ми се ходи,малко са ми антипатични(не знам защо) ...в тая под спортната зала какво мога да намеря?
Ице и аз такива си търся,ама също не знам къде може да се намерят.трябва да се пообиколи.ако видиш къде ги има тези дни такива гуми, пиши тука че и аз да си купяВанка няма да е от сутринта рд-то , имам малко работа със капака за събота евентуално и требва да се пазарува , няма как.за какво да идвам за 2 часа само.после трябва пък да бързам се прибирам.няма как просто, ко да напрая едит: сега се сещам че ги има горе на Технотех зад фиат магазина ... ама сигурно ще са по скъпички :D
много бе,90 кинта,аз гледам на места по 84-85 вървят А там монтаж правят ли или само продават?ще трябва да видя в марк трейд какво предлагат...хем денем ходя да ям на каминката и ми е на път
Коментар