RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е и аз ще идвам, само едно може да ме разубеди, дават го да вали в събота, ако дъни някакъв як дъж грам няма да се помръдна от леглото. Между другото ще съм сам, мога да взема някой багаж Ами вие до кога мислите да оставаме там? Колко време ще трае сеира?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
JacK`DanielS написа:ще стане бе брат само да намерим радиатор и е готова Колегата "kuku" ми е изпратил флаери който иска да се включи в разпространението им нека мине през сервиза днес по някое време ще ги получа. предполагам по обяд.
Коментар
-
paralesa написа:само аз ли ще водя зоопарка(жената) със себе си
Коментар
-
Абе смешно ти е,ама нали не си лягташ ти с нея Майтапа настрана,Митак трябва да си домъкна колата,да и смените антифриза,че не знам изобщо антифриз ли има в казанчето Мислех по-късно да го правя това упражнение,но днес се загледах,че е паднало доста под минимума нивото и май сега ще му е времето да мина...Не че и сам не мога да си долея,но знам ли обезвъздушава ли се или не и как(пробка ли има ли или какво) и затова най-добре изобщо да не се занимавам с това,че да не оакам пейзажа...Какви пари ще ми излезе смяна на антифриза и промивка на системата,че сигурно бая бълвоч има там събрал се?ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар