Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    JacK`DanielS написа:
    КОЙ ЩЕ ИДВА НА ИТАЛФЕСТ?
    Трети път пиша - Аз
    тебе те знаем че си сектант :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

9 е късно Митак!Мисля, че по-добре в 08:30ч. За да може в 09:00ч. най, най-късно да тръгнем! Трафика ще е голям!!!

Коментар

Съгласен съм с Боби фолк ! Докато се съберем ще стане сигурно най-рано 9 без 15
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

е хубаво 8 и 30 ама аз ще дойда някаде към 8:40 абе 8:30 се сабираме на стадиона и 9:00 тръгваме! който дошъл дошъл който нее ще ни гони (ако може)

Коментар

Е и аз ще идвам, само едно може да ме разубеди, дават го да вали в събота, ако дъни някакъв як дъж грам няма да се помръдна от леглото. Между другото ще съм сам, мога да взема някой багаж Ами вие до кога мислите да оставаме там? Колко време ще трае сеира?
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Повтарям. Аз трябва най-късно в 16:30ч. да съм в Търново. Така, че Ванка, ако искаш идвай с мене

Коментар

ако знаете колко много ми са иди... ама 9:00 съм на изпит в русе
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ясно е ,че сички ша сме без жените ..... дано колата ми само да се опраии до тогава ..
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ще стане бе брат само да намерим радиатор и е готова Колегата "kuku" ми е изпратил флаери който иска да се включи в разпространението им нека мине през сервиза днес по някое време ще ги получа. предполагам по обяд.

Коментар

само аз ли ще водя зоопарка(жената) със себе си
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        ще стане бе брат само да намерим радиатор и е готова Колегата "kuku" ми е изпратил флаери който иска да се включи в разпространението им нека мине през сервиза днес по някое време ще ги получа. предполагам по обяд.
                        В момента съм на лекции.Като свърша ще мина да взема флаери

Коментар

paralesa написа:
                          само аз ли ще водя зоопарка(жената) със себе си
                          ох брат напрао омалях да се смея (зоопарка) нети е добре ейййй dobo от днес вече е с кола значи последно остава 8:30 на стадиона и 9ч. тръгване!Елате вземете флаери че са много няма да смогна да ги раздам днес заредих почти всички магазини дето съм ходил (за авточасти) с флаери да има да гледат хората

Коментар

Митко... колко часа излизаш от вас за работа?

Коментар

Абе смешно ти е,ама нали не си лягташ ти с нея Майтапа настрана,Митак трябва да си домъкна колата,да и смените антифриза,че не знам изобщо антифриз ли има в казанчето Мислех по-късно да го правя това упражнение,но днес се загледах,че е паднало доста под минимума нивото и май сега ще му е времето да мина...Не че и сам не мога да си долея,но знам ли обезвъздушава ли се или не и как(пробка ли има ли или какво) и затова най-добре изобщо да не се занимавам с това,че да не оакам пейзажа...Какви пари ще ми излезе смяна на антифриза и промивка на системата,че сигурно бая бълвоч има там събрал се?
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

8:30-40 съм в колата и подгрявам

Коментар

Working...
                                X