Тцтцтц мамка му и тираджии, оня предполагам не е разбрал изобщо какво е станало нали? Къде успя да караш зад ТИР със 130 ?
Колега, карал съм зад Рейс с пътници, турска регистрация със 140 преди около година да беше. Това стана преди/след Самоводене на пътя към Русе, където пътят се разширява. но се кара само в едното платно. Свидетел на това беше братчеда... А за тираджиите, няма какво да се говори. Точно в понеделник нощта - към 1-2 някъде, прибирайки се от прословутата сватба на кака ми , едва не се шибнахме с приятелката ми челно в ТИР. И то се разминахме благодарение на това, че влизайки в завоя ми се стори, че светлината от насрещното превозно средство, което не беше видимо, не е както трябва. Намалих и когато изкочи от завоя ненормалникът, свих вдясно, почти до мантинелата - КАРАШЕ ПО СРЕДАТА! Вторият ТИР се прибра в платното си като видя за какво иде реч. Просто тези ненормалници за са терпане!!! Добре, че на колегата Добо му няма нищо. Както вече някой спомена, човешкият живот не може да се поправи.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
аз съм пас, че ми свети лампата, ще ми извади очите
мойта също свети ,решението -10лв в резервоара като всеки се прави на луд мен не ме бройте и без това последния път супер тъпо ми стана как всеки се местеше като пръдлив мисля да си нарежа мясо и с една ракийка да се приспя рано
аз не съм свикнал моята да свети , но точно в момента безпаричието го налага.. чакаме 30-ти да дойде че да угасне а до тогава трябва да имам малко материал за да ходя на работа
Стига бре хора всичките дето се бяхме събрали на стадиона не сме писали днес в темата. Имаме си телефоните ще си звъним като трябва, аз днес нямах време никакво, дори се отбих за бързо на срещата, сори за което, ама трябваше да се занимвам с други глупости. Айде другата седмица по-активно ще ходим да лаем месеца на междене.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар