днес случайно ти видях колата , то мн странно е сгънато .ще кажеш че някой с теглич те е пернал или някои по висок бус нещо .....
да бе високо е и няма следи от ожулено и боя...само сгънато и аз си мисля,че е или висок теглич или роубари,ама майка им и тегличи ебавам аз,ще си купя зил и почвам да ги жъна всички който ме дразнят
Аз пък към 7 ноември трябва пак да дойда, тъй като и на село Ресен има събор! Та, може да се измисли нещо за по ВТ. Само кинтаж да има, щото иначе пак трябва да се идва с рейса... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
добре си дошла и да водиш и приятелки колеги бронята е оправена,има само леки следи,че е гънато там,но е кой знае какво,40 кинта ми взе,че и я пръсна на мястото дето е бутал с поялника,че да не си личи,много съм доволен от пича. Но бяха двама,и не се казваше Пламен той дето я прави,казваше се Светльо!Хубаво и нескъпо работят,браво на хората...Само фара стъкло да намеря и за затворя фугата дето се образува под капака и всичко ще е 6
Ванка твойте амортесиори брат какви бяха . Кофап ли бяха.ако да газови ли са . в axm-auto ги гледам но не пише дали са газови , някой знае ли какви са.и като качество чувам че са хубави . някой отзиви има ли ?
Аз бая се поначетох, даже качих тази от Иво да я пробвам, по-добра е от тази която имах, но не е достатъчно подробна. Не че толкова ще я ползвам, но все пак..... И в смартфонес съм гледал и в мания, абе къде ли не, просто трябва да се чака за новите карти, това е.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар