Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ааа вече имаме ток и заден десен стоипппп и халогенннниии
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SilenceR написа:
      какви пари са тези емулатори , мъчих се да проверя в нета ама нещо не успях....
      Абе нещо от сорта на 50лв. аз като гледам има цели ламбда контроли за по 100лв.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ох ам дойде ..... не ами ... ся чак пее пее поразмених това онова .. бутнах свещите ся на първа и втора изправя предницата .. ,почистихме и дебитомера ала бала :P ама мисля да покрам седмица и пак да ги отворя да видя в кво състояние са ...
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

колеги настроението ми е някой ме е шибнал на паркинга на стадиона,мама му стара,идиот и е избягал,но ще се оглеждам сега за тия дето спират там,дали нямат ударено и за учебни и ако намеря такъв,мамицата ще му разкатая...миролюбив съм,но откача ли,мога да убия човек,тоя ако го разбера кой е,здраво място няма да му остава по тялото абе както и да е,пораженията са предна броня сгъната десен фар със счупено стъкло и малко е дялнал калника,но е минимално,то е почти нищо...та въпроса ми е,кви пари мога да си намеря нова броня и по мотгите мога ли само стъклото на фара да намеря или трябва цял фар да взимам?
          ex.Мареа ТД100

Коментар

стига бе брат , туй пък е баси нещастието.аз ако си видя така колата ще откача , честно.нещо куките вика ли ги , кво стана ...
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

пусни тема че купуваш счупен фар но със здраво стъкло и предна броня. някой може да изкопае нещо знаеш ли.

Коментар

Саше кво да ги викам куките? Колата каско няма,извършителя го няма,файда никаква Ще си бера гайлето,а Митака е прам,ще взема да пусна тема,може да се намери някой да продава стъкло само здраво...че е тъпо да дам 50-60 лв за фар ,само защото стъклото е счупеноабе аз ще пробвам засега да го закрепя със силикон,поне да не се разпадне,докато не намеря ново,дано успея,не е чак толкова чупено самото стъкло,ще се опитам да го залепя поне на тоя етап
                ex.Мареа ТД100

Коментар

а и щях да питам още нещо,гледам, бронята не е ламарина,има ли възможност да се изправи поне груборато,да не така сгънато ? утре ще кажа резултата със стъклото на фара,засега се надявам поне да мога да го лепна за кратко докато не намеря само стъкло...
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

мойте брони са пластмаса.. и 2те като ги правих ги лепих от жътресханта страна с поялника :D
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

paralesa написа:
                      а и щях да питам още нещо,гледам, бронята не е ламарина,има ли възможност да се изправи поне груборато,да не така сгънато ? утре ще кажа резултата със стъклото на фара,засега се надявам поне да мога да го лепна за кратко докато не намеря само стъкло...
                      брат отиваш под вейкато .. и там има едно гаражче дето правят брони ..., мн добре ги правят за 20 30 лв ще ти я залепят и ще ти я китнат , само ще трябва да се боядиса което ще ти е по скъпото а отностно работата им .. мн добре ги правят не си личи говоря и за тежки случей като съединения на броня от две части в едно и такива неща
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

На мен на старото пежо 1/3 от бронята ми липсваше за 25лв. я беше направил не можах да си я позная. Човека се казва Пламен имах му номера, но явно съм го изтрил. Върви направо на място, това е на Картала, под ВИК-то. След това ще трябва да си я пръснеш с боя и си 6. Сега в продава се има много фарове, потърси. Те твоите бяха обикновенни, нали? А калника си е калник.... чукане и ебане ще му трябва. Така като се почесваше миналия месец дали да правиш каско или не. Гадно, ама какво да се прави....
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

не ми припомняй за каското,че ще откача,мислех да го правя на вноски от декември и ей сега ква хуйня...ама кво да правиш Тоя пич под ВИК съм го виждал с какво се занимава и знам,че работи много добре,щом казвате,че и не е скъпо,направо му я карам да я прави,а за самото боядисване ще видя вече Абе хубавото е,че поне на пръв поглед няма нищо друго,май не е изкривило нищо сериозно по окачване и ходова част. Снощи я карах,пусках волана и не теглеше на никоя страна,това ме навежда на мисълта,че няма нещо криво . Абе квото станало,и да го мисля,файда никаква :D няма да се оправи самО ще си бера гайлето
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

днес нямах време,гадна работа имам ,не ми остава време за нищо понякога...не успях да мина пред тоя човек да види бронята. поне сутринта залепих стъклото на фара,стана здраво,макар и немного красиво,поне няма опастност да изпада някъде
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

днес случайно ти видях колата , то мн странно е сгънато .ще кажеш че някой с теглич те е пернал или някои по висок бус нещо .....
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Сашо: вчера си отрязах едно парче карбоново фолио от един голф 5 от предния му капак . та мисалта ми е като се видим щи дам го видиш да кажеш ващо такова ли е

Коментар

Working...
                                X