ааа вече имаме ток и заден десен стоипппп и халогенннниии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колеги настроението ми е някой ме е шибнал на паркинга на стадиона,мама му стара,идиот и е избягал,но ще се оглеждам сега за тия дето спират там,дали нямат ударено и за учебни и ако намеря такъв,мамицата ще му разкатая...миролюбив съм,но откача ли,мога да убия човек,тоя ако го разбера кой е,здраво място няма да му остава по тялото абе както и да е,пораженията са предна броня сгъната десен фар със счупено стъкло и малко е дялнал калника,но е минимално,то е почти нищо...та въпроса ми е,кви пари мога да си намеря нова броня и по мотгите мога ли само стъклото на фара да намеря или трябва цял фар да взимам?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Саше кво да ги викам куките? Колата каско няма,извършителя го няма,файда никаква Ще си бера гайлето,а Митака е прам,ще взема да пусна тема,може да се намери някой да продава стъкло само здраво...че е тъпо да дам 50-60 лв за фар ,само защото стъклото е счупеноабе аз ще пробвам засега да го закрепя със силикон,поне да не се разпадне,докато не намеря ново,дано успея,не е чак толкова чупено самото стъкло,ще се опитам да го залепя поне на тоя етапex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:а и щях да питам още нещо,гледам, бронята не е ламарина,има ли възможност да се изправи поне груборато,да не така сгънато ? утре ще кажа резултата със стъклото на фара,засега се надявам поне да мога да го лепна за кратко докато не намеря само стъкло...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
На мен на старото пежо 1/3 от бронята ми липсваше за 25лв. я беше направил не можах да си я позная. Човека се казва Пламен имах му номера, но явно съм го изтрил. Върви направо на място, това е на Картала, под ВИК-то. След това ще трябва да си я пръснеш с боя и си 6. Сега в продава се има много фарове, потърси. Те твоите бяха обикновенни, нали? А калника си е калник.... чукане и ебане ще му трябва. Така като се почесваше миналия месец дали да правиш каско или не. Гадно, ама какво да се прави....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
не ми припомняй за каското,че ще откача,мислех да го правя на вноски от декември и ей сега ква хуйня...ама кво да правиш Тоя пич под ВИК съм го виждал с какво се занимава и знам,че работи много добре,щом казвате,че и не е скъпо,направо му я карам да я прави,а за самото боядисване ще видя вече Абе хубавото е,че поне на пръв поглед няма нищо друго,май не е изкривило нищо сериозно по окачване и ходова част. Снощи я карах,пусках волана и не теглеше на никоя страна,това ме навежда на мисълта,че няма нещо криво . Абе квото станало,и да го мисля,файда никаква :D няма да се оправи самО ще си бера гайлетоex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар